Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любезна Европа с „подаръци“ за България – самолетни пратки с мигранти-престъпници!

Васил Василев 

Промъкването ни към Шенген започна да дава отровните си плодове. Мигрантите почнаха да идват – от Запад, вече не само от юг. С един полет от Австрия, с втори от Австрия, а онзи ден стовариха самолет с престъпници от Германия. Обират ги от Европа и – хайде към гостоприемна България. Кой знае как ни се подиграват – спипали сме ги на тясно, ще им изкараме шенгена през носа.

Знаем ли кога кацат самолетите с мигранти, по колко има във всеки един, къде отиват от летището – пускат ги на улицата ли. Не, разбира се. Не казват кога ще кацнат, колко мигранти ни натрисат със всеки полет – крият, значи може да са много повече от това, което обявяват. Знаем, че в това управление са изпечени лъжци. Ако сред мигрантите е имало свестни хора, задържат ги при себе си, да им работят, а лентяите, престъпните типове, лумпените, които не стават за нищо, пращат към нас. Да си трошим главата. Имат Дъблинско споразумение, вързали са си гащите, дали са ни ролята на кофата за боклук и сега, каквото хванат негодно, ще го пращат.

Стотици примери на престъпно спрямо националните интереси поведение. Подписват, поддакват и се изсулват от властта с претъпкани чекмеджета.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЛЮБЕЗНА ЕВРОПА С „ПОДАРЪЦИ“ ЗА БЪЛГАРИЯ – САМОЛЕТНИ ПРАТКИ С МИГРАНТИ-ПРЕСТЪПНИЦИ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!