Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов вдигна ръце от Асен Василев, Тагарев и любовницата на Радан Зарица, която удави костенурките

Петима министри за отстрел нарочи Бойко Борисов преди да вкара ПеПетата и ДеБетата в брачното ложе. Неговият любимец Асен Василев е първи за махане, следва омразният на българите Тагарев – Тагарчук и скандалният министър на спорта, който е личен приятел на Кирил Петков. В топ 5 за махане са секретарката на Радан Кънев в Брюксел Зарица Динкова и незабележимият министър на икономиката, а Денков ще се прости с илюзията, че ще пътува по света като външен министър.

В тази сложна ситуация, ако отидем днес на избори, каквото е настроението на партията, пообиколих тези дни доста кметове и организации. Исках да ги чуя какво мислят, особено след като видяха, че Асен Василев не си държи на думата за проектите за общините. Това беше компромисът, за да му гласуваме бюджета. Мария, бих ти дал един приятелски съвет – ако отидем на някакво споразумение, на някакъв договор или както искат, стига да е нормално заглавие, защото повече в сглобки не ми се участва. Не искам да разбирам повече от медиите коя фирма са вкарали в Тол системата, кой е новия шеф на Митницата, на АДФИ“, негодува шефът на ГЕРБ.

„Когато притежаваш Митницата и НАП, еднолично на ПП, това регулатори ли са, правни органи ли са. Защо го правят? Поне да бяха съгласували назначенията. Готвят се за избори. Иначе много красивите думи за регулатори, за съдебна система, важните функции на държавата са 100% узурпирани от ПП. Дори ДБ няма“, каза още Борисов.

„Това, което Костадинов казва, че са ходили да му искат подкрепа да не е Уестингаус и „Хюндай“, не ми се иска да е вярно. Но като отговорна партия трябва да дадем един последен шанс да вкараме ред в хаоса. Апелирам към Христо Иванов и Атанас Атанасов, отговорни хора, докато се задоволяват с правосъдното министерство, здравното и туризма, какво става на другите места. ПП узурпират цялата власт“, повтори лидерът на ГЕРБ.

С този финансов министър – ти, която направи огромен жест, остави си еврокомисарското място, за няколко месеца ще те провалят. Тези хора, които те гледат и вярват в теб, първи ще се обърнат срещу теб. Ще считат, че си ни предала. А ти с подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал е дори прогнозиран“, обърна се Борисов към Мария Габриел, с което показа, че оценките им съвпадат за негодните министри. Борисов подигра тези на спорта, икономиката и туризма с аргумента, че не им знае имената.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов вдигна ръце от Асен Василев, Тагарев и любовницата на Радан Зарица, която удави костенурките - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!