Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фейсбук народно творчество: Спорът е решен! Вазов лъже! “Америка... и ..., а не Руският император, ни освободиха от Турско робство

Би Нюз

Опълченците на Шипка са най-големите бенефициенти на Джордж Сорос (през 1878 година е бил на 35 години) и неговото “Отворено общество” чрез прадядото на Иво Прокопиев и прабабата на Кирил Петков, която се е била на Шипка като медицинска сестра, ако не знаете, а после само на 85 годишна е минала през лагера Белене, за да надживее комунистите и да види любимата Канада и внук си Кирчо на 123 години заедно с бабата на Лорер на 135. Бабата на жената на Навални също се е била с щик в ръка като част от американската армия в боевете на Шипка, а после прави забележителна кариера в Холивуд.

На снимката опълчененецът на Шипка Джордж Сорос с унуките си на Бахамите се готви дя се хвърля за кръста:

На днешния ден :))) преди 146 години мощна британска армия с помощта на отряди французи, италианци, испанци, холандци и една дивизия американски каубои пребиват османската защита на София и начело с генерал Гъркоу победоносно маршируват из улиците на освободения от османско присъствие град, като местните кичат англичаните с цветя и ракия, която англосаксонците много харесват, защото им напомня за тяхното уиски. Разбира се, местните са и разочаровани, защото са свикнали 5 века с присъствието на симпатичните майтапчии османци, които забавляват раите като им взимат децата и любят дъщерите им и режат главите, ако някой хърсъзин гяур тръгне да прави зулуми. В чест на освободителите БГ народът започва да нарича англичаните Дядо Айвън и строи паметници от благодарност на хилядите дали живота си за БГ либърейшъна.

Иван Вазов пише: те се чудят, невидели, в едно да се бият англичани и умрели.

В следващите години, благодарният народ строи паметника Шипка в чест на Дженерал Уанхандретйърс енд хиз хироик трупс.

И после ще построим два ядрени реактора на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй в чест на генерал Уестингхаус участвал в битката при Плевен със Сюлейман паша и лично е освободил Белене и Русе!

В настоящето благодарните граждани всеки 3 Март пекат маршмелоус на лагерен огън и ядат шепърдс пай и пудинг като благодарност на братята зад океана и острова.

Лонг лив дъ кинг!

Стига спорове ,стига кавги ,
ето я цялата гола истина !

Фейсбук народно творчество с добавки от деж. редактор на BNEWS

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Спорът е решен! Вазов лъже! “Америка за България” и “Капитал”, а не Руският император, ни освободиха от Турско робство - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!