Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Резил! Христо Иванов избяга от БТВ и се скри в Зайчарника на Баце, за да не коментира Лозан Панов и Нотариуса

Първоначално Иванов потвърдил, че ще гостува днес, но в последния момент отказал. Мотивите били, че има спешна среща за Меморандума, който снощи предложиха с ПП. Срещата вероятно е в Зайчарника в Банкя на килимчето пред Бойко Борисов.

Именно това разгневи водещите Златимир Йочев и колежката му Мария Цънцарова.

„Имахме уговорка Христо Иванова да гостува“ – поде Йочев и поясни:

„Официалната позиция, която получихме е, че има неотложен ангажимент, свързан с меморандума“.

"Нотариусът" е един от лейтенантите на статуквото, с което днес умните и красивите управляват

Какъв е този ангажимент в 7 сутринта, освен да е привикан в Зайчарника в Банкя, както обича Бойко Борисов. Там може и да има преговори за регулаторите, от които ПП и ДБ искат тлъсто парче от 50% с по 30 депутати всяка при необходими 160 гласа.

Ние вярваме, че политиците трябва да държат на думите си и да има взаимно уважение и към медиите“ – ядоса се Йочев, а колежката му Цънцарова одобрително кимаше с глава без да коментира.

БТВ пусна запис как Нотариуса плаши съдия Цариградска с Лозан Панов и после изтри името му

Другата причина за позорното бягство на Иванов е записът, който БТВ излъчи и в който Мартин Божанов – Нотариуса заплашва съдия Цариградска колко е близък с приятеля на Христо съдията Лозан Панов. Самият Панов бе промотиран в политиката за кандидат президент от Христо Иванов и партията му ДБ! Как да отговаря сега на тези неудобни въпроси в студиото на любимата си телевизия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Резил! Христо Иванов избяга от БТВ и се скри в Зайчарника на Баце, за да не коментира Лозан Панов и Нотариуса - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!