Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Журналисти” от медия мол и бг издател, живеещ в чужбина, са в мръсните схеми на Нотариуса и Еврото, според доклад на службите!

В доклада, депозиран от генерал Атанасов в комисията за разследване на дейността на Нотариуса и Еврото, фигурира името на една интернет медия с издател, който понастоящем живее на юг от България в чужбина, това посочи източник от парламента за BNEWS.

Убитият таен свидетел Нотариуса: Сарафов взе половин милион от 8-те джуджета, за да обвини Къро

Според този доклад, вероятно писан от ДАНС или ГДБОП, една малка медия и един от нейните издатели са участвали в схемите за рекет първо на Петьо Еврото и Нотариуса, а после само на втория. Мартин Божанов – Нотариуса е имал редица имоти в Северна Гърция и от там е раздавал мръсните поръчки в медийната месомелачка за омаскаряване на враговете си. Намесени са мръсни пари и множество сделки с имоти на Нотариуса. Редно е Никола Минчев да разсекрети доклада и всички замесени в него да дадат обяснения или да се защитят. Машината на Еврото и Нотариуса е била зловеща и в нея медиите са играли определена роля на бухалки на двамата бандити и прокуроско – политическата мафия около тях.

Мартин Нотариуса е бил агент-информатор на службите. Знаели ли са Борисов, министри и шефове в МВР?

ИЗВЪНРЕДНО в BNEWS! Убитият Мартин Нотариуса в бил защитен свидетел срещу Петьо Еврото и Боби Сарафов!

Медията с мола, описана в доклада на Атанасов, е създадена набързо около скандала между Еврото и Иван Гешев миналата пролет. Тя включва и няколко още по-малки медии уж за новини и регионални сайтчета, които преди това са приемали поръчки от Еврото и Нотариуса и други бандити, а после стават бухалки на втория във войната му с Еврото. В медиите са намесени политици и скандални бизнесмени около тях, които са осигурявяли парите и чадъра предимно от държавни поръчки. Единият от малките сайтове от голям морски град навремето набра за кратко популярност със снимки от спалнята на Бойко Борисов.

“Докладът на Атанасов” трябва да излезе на светло без редакция, за да отприщи процесите по изчистване на медийната и съдебната клоака в държавата и политическата мафия над тях.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: “Журналисти” от медия мол и бг издател, живеещ в чужбина, са в мръсните схеми на Нотариуса и Еврото, според доклад на службите! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!