Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наглият Денков настоява да е външен министър и прати България на “Източния фронт”

Би Нюз

Подлизуркото Денков продължава да упорства да стява външен министър, за да пътува по света с жена си и вече прати България на Източния фронт.

Предстои разговорът защо това е проблем за другата страна, каза Денков

Предстоящата ротация в България привлича вниманието и на останалите страни. Това коментира премиерът Николай Денков, който беше на Конференция по сигурността в Мюнхен.

„Всички казаха, че очакват този процес да е успешен, за да продължим да правим това, което правим досега. Няма какво ново да добавя. Ротацията има смисъл, ако изпълняваме управленската си програма. Нещо ново по тази тема не мога да кажа”, каза Денков.

Запитан дали още настоява за поста министър на външните работи, Денков каза, че трябва да се намери решение, приемливо и за двете страни.

„Трябва да има контакт с външните партньори. Този контакт и ротацията могат да станат най-лесно, ако просто си сменим местата с г-жа Габриел”, каза Денков. „Предстои разговорът защо това е проблем за другата страна, допълни плазмодият на Кирил Петков, който пак сложи личните си интереси и тези на приятелите си пред българските.

Денков коментира, че по време на конференцията по сигурността в Мюнхен е станало ясно, че Европа е единна и трябва бързо да изгради своя отбранителен капацитет. Освен това е станало ясно, че има силна подкрепа на САЩ за Украйна.

„По отношение на България прави впечатление колко е важна ролята ни в Източния фланг”, каза премиерът на ротация.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Наглият Денков настоява да е външен министър и прати България на “Източния фронт” - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!