Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илон Мъск: Американските граждани дори не разбират силата на цензурата в САЩ

Американските граждани дори не разбират силата на правителствената цензура в Съединените щати. Това мнение изрази в петък Илон Мъск, съобщава ТАСС.

„Обществото все още не осъзнава дори малка част от това каква сила има цензурата на държавно-промишлен комплекс. Както се предвиждаше, Както беше предвидено, моите компании и аз сме подложени на постоянни атаки веднага след като цензурата на тази платформа (социалната мрежа X на Мъск, бивша Туитър) беше отменена. Колко далеч ще стигнат, за да ме спрат?" - написа той на страницата си в X.

Така милиардерът коментира публикацията на американския предприемач Дейвид Сакс, който написа, че се радва да живее в Съединените щати, защото в тази страна „има свобода на словото и свобода от политическо преследване“, въпреки че „демократите се опитват всеки ден да подкопаят тези права.“

По-рано платформата X публикува интервюто на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин. Както Карлсън съобщи по-рано, Мъск обеща да не блокира това видео.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Илон Мъск: Американските граждани дори не разбират силата на цензурата в САЩ | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!