Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Никола Минчев лъже, че няма депозирани имена на политици в комисията за Нотариуса и крие Борисов, докато дъвче удобно Пеевски!

Никола Минчев излъга безцеремонно и нагло с твърдението си пред държавната телевизия, че до комисията, която оглави в Парламента по волята на мафията, не са стигали имена на действащи политици. Кой го страхува амбициозният комсомолец от ПеПетата? Кой го страхува Никола Минчев и защо го карат да лъже – маже и да прикрива политици? Да не би Бойко Борисов пък да го страхува нещо, свързано с брадатия скандал „Ти си го избра“, от който лъсна кой кадрува в съдебната система от 2009 година насам…?

Самият Иван Гешев определи убития Мартин Божанов – Нотариуса за треторазряден престъпник. Същият Гешев беше заплалшван от другия съдебен лобист от ОПГ-то Петър Петров – Еврото още като главен прокурор. По каква логика се прави комисия за Нотариуса, вместо за безследно изчезналия Еврото, който, ако е жив, има шанс и трябва да бъде издирен и изправен пред правосъдието в България.

Кого прикрива Никола Минчев, който мята съмнителни списъци, подхвърлени от дъртото ченге Атанас Атанасов – Гном? Той е известен със скандалите, които фабрикува в ченгеджийско – милиционерската си разградско – драгалевска работилница. Истината е, че в комисията на Минчев има сигнал за изслушване на Бойко Борисов, Еврото, Сарафов и Иван Гешев, но Минчев прикрива сигнала и си мие ръцете с вечно удобната дъвка Пеевски. Същият Пеевски, който обича приятеля на Минчев Кирчо и го води всяка заран в кабинета на Борисов, за да плетат схемите на Сглобката.

Гарван гарвану око не вади. Не очаквайте мафиотската Сглобка и назначената и зависима от нея прокуратура да разследват самите себе си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Никола Минчев лъже, че няма депозирани имена на политици в комисията за Нотариуса и крие Борисов, докато дъвче удобно Пеевски! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!