Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Още жертви на Нотариуса: Изнудвал е семейство Арабаджиеви за 1 млн. лв.

Мартин Божанов - Нотариуса и неговите хора са изнудвали семейството на Ветко и Маринела Арабаджиеви и сина им Вълчо за над 1 млн. лв. Това пишело в доклад, който депутатите от временната парламентарна комисия за разследване на дейността на Нотариуса вече четат. 

В доклада не се казва за какво е изнудвано точно семейство Арабаджиеви, но вероятно е покрай повдигнатите им през 2020 г. обвинения за престъпна група за данъчни измами.

Те дълго време престояха в ареста, след като бяха задържани през 2019 г. в Барселона с европейска заповед за арест. Самото дело продължава да се точи, въпреки че КПКОНПИ вече загуби такова за конфискация на имоти на семейството.

Нотариуса успешно е изнудил за 1 млн. евро пък бизнесмена, който се занимава със селскостопанска техника Румен Лазаров, твърди още докладът, разказаха народни представители. Освен това Божанов успешно участвал в набедяването на настоящия съпруг на бившата си жена Адриана - Евгени Симеонов. През 2017 г. срещу мъжа, известен с прозвището Генчо Люлинския започна дело за престъпна група за поръчкови отвличания.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Още жертви на Нотариуса: Изнудвал е семейство Арабаджиеви за 1 млн. лв. - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!