Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сигнал до BNEWS: Сглобката подготвя училището в село Томпсън, община Своге за Бежански лагер за върнати афганистанци!

Кошмарът е голям. Най-лошите очаквания се потвърждават. Сглобката с Денков начело се кани да настанява пълчища върнати от Австрия и Германия нелегални мигранти в изоставени сгради край София и Северозападна България.

Само тази година Денков е приел да бъдат върнати неограничен брой (над 10 хиляди) нелегално пробикнали в Европа млади афганистански бежанци. Голяма част от тях са абсолютно необразовани и криминално проявени на Запад. Настаняването във Военна рампа София ще е само временна мярка и след регистрация афганистанците и сирийците ще бъдат разселвани из страната, предимно в по-слабо населени райни край столицата и на Северозапад. Това ще е цената на Промяната и нейния смешен пиар с Шенген по въздух, която българският народ ще трябва да плаща с живота и покъщината си!

Една от тези сгради е бившето училище в село Томпсън, община Своге, което стои изоставено след закриването му през 2012 година.
В това училище могат да бъдат приютени 500 афганистанци, голяма част от които са криминално проявени и с извършени посегателства и престъпления на Запад. Бившето основно училище „Св. Климент Охридски“ е буквално между къщите на хората от селото. BNEWS научи от екслузивен свой източник, че в момента тече подготовка за таен ремонт на рушащата се изоставена сграда.
Местните жители ще бъдат подложени на ужасни страхове от плъзналите пълчища, които могат да посегнат на живота им и имуществото поради липса на препитание.

Същият ужас ще се повтори и в други по-слабо населени места в Северозапада, които Сглобката се кани да насели с талибани и техните семейства.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сигнал до BNEWS: Сглобката подготвя училището в село Томпсън, община Своге за Бежански лагер за върнати афганистанци! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!