Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мръсотия: Този адвокат ли е босът на Мартин Нотариуса?

Убийството на Мартин Божанов по прякор Нотариуса извади наяве отвратителни истини за българското правосъдие. Както вече стана ясно, криминалисти от МВР проверяват видеозаписи на срещите на бившия главен прокурор Иван Гешев с лобиста в Темида. За такива срещи намекна и.ф. прокурор №1 Борислав Боби Сарафов, на което неговият предшественик на поста отвърна със заплахи за дела за клевета.

Сега запознат твърди, че Нотариуса дори не е на върха на престъпната пирамида, над него стоял адвокат, който играел ролята на медиатор между престъпници с проблеми в съда и магистрати с мерак за допълнителен кеш.

Дали тази роля се играе от адв. Велимир Атанасов е работа на следствието да установи. За него се знае, че е бивш съдия от Софийския районен съд, ориентирал се овреме към частната практика като адвокат, защитавал е редица знакови имена, сред които и Мартин Божанов. Името му беше забъркано в грозния рекетьорски скандал около бащата на Иван Гешев и присвояването на млечната компания „Жоси”.

В Темида се твърди още, че Велимир Стоянов се срещал редовно с покрилия се в Дубай Пепи Еврото в печално известния ресторант „Осемте джуджета”, което много лесно може да се установи, стига властите да имат желание да осветлят цялата истина около корупцията в правосъдната система.

Източник: narod.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мръсотия: Този адвокат ли е босът на Мартин Нотариуса?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!