Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИКЕА и "София Ринг мол" пропищяли от Мартин Нотариуса

Кадър София Ринг мол

Изключително мощен гръб е имал Мартин Божанов.

Той е въртял на малкия си пръст системата и е налитал на големи компании.

В периода 2022-2023 г. на компаниите, които управляват "София Ринг мол" и ИКЕА се обаждат данъчни, КПКОНПИ, ДАНС. Образуват им бързо 11 дела и разследвания, разкрива "24 часа" и "168 часа"

Двама души ни преследваха в кафенета, ресторанти, искаха 25 000 Е от името на Божанов, разкрива представител на изнудваната фирма

Съдружникът на Нотариуса Велимир Атанасов бе в основата на всички дела срещу нас

В продължение на 2 години бяхме подложени на непрестанен тормоз от бандата, разкрива инж. Анастасиос Дикос, представител в България на инвеститора Джон Кустас

Джон Кустас е доктор по информационни технологии и корабен магнат от Атина, Гърция. Притежава 73 кораба, в които работят над 1500 моряци. Компанията му "Данаос Шипинг" е листната на фондовата борса в Уолстрийт. У нас чрез дружеството "Данаос девелопмент" д-р Кустас притежава в партньорство "София Ринг мол", съдружник е в ИКЕА и в два големи инвестиционни обекта за жилищно строителство.

Неговият изпълнителен директор в България инж. Анастасиос Дикос ни потърси, за да разкаже как бизнесът на корабния магнат Джон Кустас е бил подложен на системен рекет от групата на застреляния преди две седмици Мартин Божанов-Нотариуса.

Интервю с инж. Дикос четете тук https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17088800

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - ИКЕА и "София Ринг мол" пропищяли от Мартин Нотариуса

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!