Австрия ни върна криминално проявени бежанци, оковани в белезници!

Би Нюз

Сред първата група върнати бежанци от Австрия в нелегалност вчера е имало криминални елементи, оковани във вериги.

Правителството от вчера започна да приема бежанци по Дъблинското споразумение, което пое ангажимент да изпълнява срещу 3% Шенген по въздух.
От Австрия и Германия ще бъдат върнати стотици криминално проявени афганистанци, които са млади мъже, необразовани и неподлежащи на интеграция в западното общество.
За това алармира още вчера бившият евродепутат Николай Бареков, който се опита с група съмишленици от “ Първо България“ да извърши проверка на пристигащите самолети на летище София.

Кабинетът затвори бежанския център на Военна рампа, за да приема тайно репатрирани афганистанци.

Очаква се само до края на седмицата полутайно да пристигнат няколкостотин от общо 10 хиляди, които Сглобката обеща да приеме.

Сред тях ще има много джебчии, крадци и дори изнасилвачи и талибани, които няма да бъдат съдени в Австрия и Германия, а ще бъдат върнати с черен печат у нас.
Кабинетът Денков подготвя тайно няколко бивши социални домове и училища край София, както и в обезлюдената Северозападна България, в които ще настанява от пролетта компактни групи афганистанци и северноафриканци. BNEWS получи сигнали от местните, които проверява. Има точка в района на Своге за бежански център за нововърнати нелегални мигранти от Европа.
Засега информацията е на част по лъжичка, защото такава е стратегията на Денков и ПП/ДБ. Скоро народът ше става жертва на престъпления, защото големите медии мълчат и крият истината.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Австрия ни върна криминално проявени бежанци, оковани в белезници! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!