Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бареков: Само преди дни нямаше да има никакви мигранти, оказа се,че идват по няколко самолета на ден

Това са престъпници, от които искат да се отърват от Западна Европа, каза той

Те не са 18, това са някакви контролирани информации, за да успокоят обществото. Само преди няколко дни нямаше да има никакви бежанци, никакви мигранти, нямаше сделки, нямаше договори, никой нямаше да идва. В един момент се оказаха, че идват по няколко самолета на ден. 

Това каза журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков пред репортер на "Фокус" в коментар на информацията, че Австрия връща у нас 18 мигранти по силата на Дъблинското споразумение.

"Имаме като информация, че "Военна рампа" ще бъде затворена за три дни за всякакви други бежанци и мигранти, което означава, че тук три дни поред (от 13 до 16 февруари) ще слизат мигранти от самолетите. Имаме информация и то от неслучайно място, държавата, че ще бъдат два самолетите. Другият идва в 13 часа през Загреб, вероятно ще има оставени или взети хора и от там", каза още той.

Изказването на Николай Бареков започва от минута 14:30

По думите му това са хора с криминален профил. "Мигрантите, които са си намерили работа в Западна Европа, образованите мигранти, независимо дали са от Сирия, Афганистан или Африка, са се интегрирали и са си намерили работа. Това са престъпници тук, криминални елементи, от които искат да се отърват Западна Европа", посочи Бареков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бареков: Само преди дни нямаше да има никакви мигранти, оказа се,че идват по няколко самолета на ден

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!