Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Официоз: Върнатите вчера от Европа в България бежанци се оказаха НАД 30! Вратите на държавата се отвориха широко и за

Първо бежанците, върнати от Австрия, щяха да са само 18, после контролирано се „оказаха“ 10, а надвечер вече са „над 30“ по информация на официозите БНТ, 24 часа и Агенция за бежанците.

18 мигранти от Австрия и 14, задържани в други държави от Европейския съюз, бяха върнати в България вчера. Основанието за това е Дъблинското споразумение, което Сглобката пое ангажимент веднага да започне да изпълнява срещу Шенген по въздух, въпреки че този реглмент е крайно несправедлив към външните граници на ЕС, каквато се явява и България. Част от мигрантите пристигнаха с чартърен полет.

Всъщност полетите бяха два и утре продължават. Бежанският лагер на Военна рампа е затворен до края на седмицата, за да приема само репатрирани от Западна Европа афганистанци.

От Държавната агенция по бежанците коментираха, че мигрантите са върнати у нас, тъй като тук са поискали предоставяне на бежански статут, предаде БНТ. Ако се стигне до отказ, мигрантите се предават на дирекция „Миграция“, тъй като те се смятат за нелегално пребиваващи.

От началото на годината у нас по този механизъм са върнати 82-ма души от общо заявени 317.

Alexander Gaberov
Защо лъжете?! Това е самолета и

May be an image of aircraft and text

няма нужда от "официална информация" кога е кацнал, защото хората има очи и сами виждат кога е кацнал. Вие за такива дебили ли ни мислите, че да повярваме, че са разкарали такъв самолет празен само за 10 души? Като са "само 10" защо ги крият? Следобед ще има още един самолет с още "само 10 души" и така до 9000. България е малка, вие наистина ли си въобразявате, че можете да скриете нещо?

Николай Марков
Вдигни глава и направи строй.
Всички медии, които НЕ ОТРАЗИХА започналата по договор с Австрия мигрантска вълна СА ЗАВИСИМИ ОТ ПАРТИИ МЕДИИ. Надявам се, че вече разбирате в какъв МЕДИЕН КАПАН сме поставени и защо така наречените медии ни настройват всеки срещу всеки. Разделяй и владей! Тръбата свири сбор за всички достойни българи! И който ни разделя, смятам вече знаете.
Време е за действия! Крути и ефективни.

Николай Марков
Утре започва от днес.
Вратите на държавата се отвориха широко и за мигранти. За мен - напълно очаквано. Реакция нямаше!!! Всеки се е забил в своето и копае към дъното. Полетите с мигранти ще продължат денонощно през следващите месеци. И рано или късно проблема ще почука и на вашата врата. Не се съмнявайте! А там някъде ще бъдете сами с вашия проблем, който се роди днес. От безумие!
Бъдете живи и здрави.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Официоз: Върнатите днес от Европа в България бежанци се оказаха НАД 30! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!