Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Гешев да излезе и да разкаже всичко преди да го арестуват и да си измият ръцете с него

Чува се, че Сглобката се кани да арестува Иван Гешев, формално заради историите с Еврото и Нотариуса. Гешев пък се кани да съди мишката Атанас Славов, който отдавна се продаде за един почетен пост и не прави нищо по своя воля. Пред Гешев има само един вариант – да спре да пази Сглобката и да се прави на гражданин.

Вместо това, Иван Гешев трябва да отиде да свидетелства в комисията в Парламента и то публично за събитията от 2014 година, когато беше подчинен на бившия шеф на Столичното следствие Петър Петров – Еврото и на омразния му сега Сарафов.

Тъкмо в кабинета на Еврото водеше под негова диктовка разпити сегашният шеф на Софийска прокуратура Илияна Кирилова. Там е заровено кучето, а Гешев има много, ама много да разказва по въпроса. Мисля, че от Козяк и Държавния департамент също ще го изслушат с удоволствие, ако се разкайва искрено. Само публичността и евроатлантическите партньори могат да го спасят то само, ако реши да освежи паметта си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Иван Гешев да излезе и да разкаже всичко преди да го арестуват и да си измият ръцете с него - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!