Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Замразените милиарди по сметките на мафията от САЩ и Великобритания да бъдат върнати обратно на ограбения български народ!

Само да напомня на всички, включително на зложелателите и плювачите, че целият погром върху ББЦ през лятото на 2014 година беше извършен по схема и с физическото участите на Петър Петров – Еврото. Кой и как е обслужил тогава вече е ясно за всички с изключение на тези, които дадоха задниците си под наем в Сглобката! Призовавам Иван Гешев да си отваря устата и да не позволява всички грехове да отиват върху него. Сарафов знае доста и мога да кажа – доста съм виждал и чувал лично от него. Разбирам го сега защо мълчи, но е неизбежно да проговори, ако иска да спаси кожата.
Вижте добре тези гнусни персони от снимката – лицата на съдебно – прокурорската мафия. Същите са замесени във всеки икономическо – политически зулум през последните 15 години. Лафът за Пепи Еврото, който лично съм чувал от устата на колегите му, беше, че „на бутилка уиски Еврото ще опише така в компромат (обвинителен акт) собствената си майка, че и той самият няма да я познае“. Става въпрос за толкова гнусни гадове, че този, който е убил Нотариуса го е направил с нечовешка злоба, а шефовете на Еврото толкова са се страхували от пиянско-наркоманския му акъл, че са решили да му затворят устата завинаги. Гледайте тези от снимките и си правете изводите за тези над тях. На справедливост от Сглобката и разчистване на оборите не се надявяйте, защото самата Сглобка се е вкопчила именно да търгува с власт, за да замете следите от престъпното си минало. Защо политиците в България са най-големите престъпници? Защото са си осигурили безнаказаност, а техните маши Еврото и Нотариуса бяха остриетата на фалшивото правосъдие за всеки неудобен политик, бизнесмен или общественик.

Единствената надежда е, че скоро бандитите на върха ще се вкопчат в смъртоносна битка един срещу друг и сами ще извадят на бял свят кирливите си ризи и цялата мръсотия. Тя няма как да бъде изпрана. Защо мисля така? Защото винаги така става и защотото в живота винаги на финала има мъничко базисна справедливост. Духът от бутилката е пуснат и няма връщане назад. Тази идилия с всички гладни мръсници на софрата на държавата колко дълго още може да продължи?
Справедливостта ще е малко, но безценна.
И нека САЩ и Великобритания не се правят на ударени, а замразените милиарди от офшорните зони и Британските Вирджински острови бъдат възстановени на българския народ, защото са откраднати от него и трябва да бъдат инвестирани обратно тук в социална инфраструктура, в детско здравеопазване и в сиропиталищата. Мафията, чиито маши бяха Нотариуса и Еврото, открадна десетките, всъщност, стотиците милиарди именно от пътища, болници, лекарства, социални помощи и енергетиката. Цената в края на краищатата се плати от най- бедните, така, че – янки и бледолики британски приятели, върнете парите на народа и като сте казали А, давайте с Б, В и Я, защото ставате смешни с вашите сметчици на дребно и ГМО проектчета в Сглобки с мафията.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Замразените милиарди по сметките на мафията от САЩ и Великобритания да бъдат върнати обратно на ограбения български народ! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!