Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Кръгът за натиск „Първо България“ организира „посрещане“ на първия самолет с афганистански мигранти, депортирани от Австрия

Авторите на възванието „България повече така не може“ решиха да се обединят в неформален кръг за граждански натиск „Първо България“, като първа стъпка в общата си родолюбива дейност.

На сбирка в Националната спортна академия „Васил Левски“ те се съгласиха формацията като структура да е хоризонтална и всички решения да се взимат с единодушие.

Присъстващите подновиха искането си за незабавна оставка на правителството, разпускане на Народното събрание и нови парламентарни избори.

Ключовите цели на „Първо България“:

  1. Възстановяване суверенитета на България и оказване на системен и координиран натиск върху политическото ръководство на страната по въпроси от особена важност и значение за бъдещето на отечеството.
  2. Презентиране пред обществото на контраелит от личности, алтернатива на сегашните управляващи корупционери и гравитиращата около тях псевдоинтелигенция.
  3. Битка за социална справедливост.
  4. Опазване на свободното слово. Различни организации от т.нар. „неправителствен сектор“ и основните медии се държат като обслужващ персонал на правителството и всякакви граници по отношение на безидейната им слугинска същност са преминати. Това ежедневно трови умовете и сърцата на хората, които се превръщат в жертва на дезинформация и манипулация.
  5. Неутралитет в тази и всички други войни, освен освободителните.

Учредителите на „Първо България“ с тревога научиха, че идния вторник, 13 февруари, на софийското летище ще кацне първият чартърен полет с ислямски бежанци от Виена. Те пристигат у нас в съответствие с безпринципното съглашение с Австрия и ЕС за „въздушно-капков Шенген“.

„Първо България“ ще посрещне полета на място и ще поиска от властите обяснение какво се случва, каква ще е периодичността на тези полети, колко точно бежанци са договорени с Брюксел и Виена, къде ще бъдат настанени, кой ще ги издържа.

Призоваваме всички наши симпатизанти и всички загрижени сънародници да дойдат на софийското летище във вторник от 10,30 часа, за да посрещнем полета заедно и зададем своите въпроси. Обществото има право да знае как правителството разполага с публичния ресурс и общата ни територия.

Очаквайте допълнителна информация, бъдете горди българи!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Кръгът за натиск "Първо България" организира "посрещане" на първия самолет с афганистански мигранти, депортирани от Австрия - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!