Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Йордан Халачев: Бог да пази Америка. Бог да пази и Европа и съюзниците му

Йордан Халачев

Бог да пази Америка.

Докладът на специалния прокурор за умствения упадък на Байдън е смразяващ.

Специалният прокурор препоръча да не се повдигат обвинения срещу Байдън в случая за съхранение на секретни документи поради проблеми с паметта, пише National Review. Тази новина вбеси читателите на изданието. Президентът е твърде стар и грохнал, за да отговаря за злодеянията си, но все пак може да управлява страната.

Президентът Байдън не помни кога е бил вицепрезидент или кога е починал синът му Бо. Това накара специалния прокурор Робърт Гур да заключи, че е неуместно да се повдигат обвинения за неправилно боравене с класифицирани документи, тъй като съдебните заседатели биха гледали на президента като на „добронамерен възрастен мъж с лоша памет“ и биха „му съчувствали“.

В доклада си Робърт Гур заключава, че Байдън „съзнателно е притежавал и разкривал секретни материали, докато е бил частен гражданин, след като е бил вицепрезидент“. Но той отказа да повдигне каквито и да било обвинения, отчасти защото лошата памет на Байдън би затруднила осъждането му.

„В разговори с нашия отдел Байдън демонстрира лоша памет. В първия ден на интервюто се оказа, че той не помни кога е бил вицепрезидент и кога е изтекъл мандатът му, („ако е било 2013 г., тогава кога съм напуснал поста вицепрезидент?“), а на втория ден забрави кога започва мандатът му („през 2009 г. още ли съм вицепрезидент?“),четем в National Review.

Бяха изминали само няколко години и той беше забравил кога синът му Бо почина. Паметта му изневери, когато се опита да си спомни дискусиите за Афганистан, на които някога беше придавал такова значение. Освен всичко друго, той погрешно твърдеше, че има „истински различия“ с генерал Карл Айкънбери, докато всъщност Айкънбери беше съюзник и самият Байдън го похвали в бележка за Деня на благодарността до президента Обама.

Ако правителството трябва да докаже, че Байдън е знаел, че е класифицирал документи за Афганистан в края на мандата си като вицепрезидент и ги е съхранявал в нарушение на закона, очакваме, че неговите адвокати няма да пропуснат да подчертаят това неразположение в процеса.

Оказва се, че той е твърде стар и грохнал, за да отговаря за злодеянията си, но демократите ще ни уверяват през цялата година, че Байдън има достатъчно енергия и умствена острота, за да прекара още четири години на поста.

Явният умствен упадък на Байдън трябва да разтревожи всички американци, независимо какво мислят за президента Тръмп. Безразсъдно и безотговорно е Байдън и неговият кръг да се кандидатират за преизбиране. Но тъй като остават на път, разкритията, съчетани с очевидните публични грешки на президента, трябва да доведат до сериозен дебат сред демократите за това как да подходят към тежкия процес на смяна на техния водещ кандидат,завършва Philip Klein.

Въпреки опастността от "Байдън" правоверните медии продължават да вият на умряло от едно интервю!

Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма как да не е договорено между Русия и САЩ за отпускане на напрежението

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!