Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Монд": В интервюто си с Тъкър Карлсън Путин се показа като интелигентен и опитен лидер

Руският президент Владимир Путин се представи пред американското общество като разумен и опитен държавен лидер благодарение на интервюто си с журналиста Тъкър Карлсън. Това мнение изрази Беноа Виткин, кореспондент на френския вестник "Монд" в Москва.

"Путин успя да се покаже в най-добра светлина пред американската общественост, показвайки се като интелигентен и опитен лидер, който съчувства дори на погрешните пътища на Америка", пише той.

Според оценката на френския журналист двучасовото интервю е "привлякло вниманието на милиони любопитни зрители и фенове" на Путин и Карлсон. Американецът обаче не е успял да разбере "нищо ново" за това как руският лидер вижда света, ситуацията в Украйна и Русия, твърди кореспондентът.

Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма как да не е договорено между Русия и САЩ за отпускане на напрежението

Публикацията на интервюто на американския журналист с руския президент набира над 90,1 млн. гледания повече от 12 часа след като е публикувана в X. В нощта на 9 февруари московско време Карлсон публикува интервюто с Путин, записано тази седмица в Кремъл. Разговорът продължи два часа и шест минути, по време на които руският президент отговори на около 60 въпроса.

Източник: ТАСС

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: "Монд": В интервюто си с Тъкър Карлсън Путин се показа като интелигентен и опитен лидер | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!