Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на НАСА се срещна с Асен Василев, но без да му знае името и без да знае какво работи

Де факто наши министри са „персона нон грата” в САЩ
ШЕФЪТ НА НАСА СЕ СРЕЩНА
С АНОНИМНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Този път обаче и енергийното ни министерство последва икономическото, като започна за мълчи за каквито и да е срещи на министъра му на американска земя.
Обаче днес, на втория ден от посещението си Асен Василев сензационно обяви, че вече се среща с живи хора вместо с фантоми. (*** виж предишния ми пост за сгледата с енергийния министър на САЩ, който обаче е на визита в Пуерто Рико и за разговора с несъществуващ заместник помощник държавен секретар в Държавния департамент).

Асен Василев се изфука, че се е срещнал със забележителен човек и астронавт – главният администратор на NASA Бил Нелсън.

А главният администратор на NASA Кларънс Уилям Нелсън – Бил Нелсън обяви и то само и единствено в „Туитър”, че се срещнал с анонимни лица: някакви си българи, защото умишлено не е посочил никакви техни имена и никакви техни длъжности.

При срещи между длъжностни лица от различни държави ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ОБЯВЯВАТ имената и длъжностите на гостите.
Налице е огромно унижение за „делегацията” и нейните членове – министри на страната ни. Налице е фактическото задраскване от американското управление на тези лица като представители на България и представители на българския народ.

Налице е уредена от американските лобисти среща на наши министри – обаче в качеството им на частни лица, понеже в другото – държавното им качество никой не желае да се среща с тях. А за капак и като частни лица с добре платен лобизъм американските министерства им отказват срещи. И ако България не беше членка на НАТО и не бяхме съюзници със САЩ, дори и срещата в НАСА нямаше да я има, колкото и лобистите да се изтрепят от работа.

Това означава, че българският министър на финансите и българският министър на енергетиката неофициално са обявени като „персони нон грата” за държавното управление в САЩ.

Напомням ви, че лобизмът се заплаща и ПП плаща тези 100 000 долара и чрез държавната субсидия – т.е. с парите на всички нас.

Григор Лилов, фейсбук

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Шефът на НАСА се срещна с Асен Василев, но без да му знае името и без да знае какво работи - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!