Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Звезди не взимат душ със седмици

Автор: Славяна Манолова

Смятат, че така опазват планетата

Колегите им се оплакват, че не ползват дори дезодорант

Артистите на екрана и на кориците на списанията изглеждат перфектни, направо неземни. Трудно е да си представим, че се срещат със същите битови проблеми като „простосмъртните“. Удивително е, че някои от тях, богатите и знаменитите, нямат добри хигиенни навици и предпочитат дезодоранта пред това да вземат редовно душ. А някои дори и него не използват…

Бритни Спиърс

Звездата не е от най-акуратните. Прибирайки се вкъщи, тя често разхвърля дрехите си по пода. Според нейните прислужнички там може да се намерят също трохи и парчета от полуизядени бисквити, пържени картофи и остатъци от бургери.

Бивш бодигард на звездата веднъж каза, че Бритни пуши много, понякога забравя да си измие зъбите, не обича да използва дезодорант, не се къпе няколко дни и ходи с мръсна коса. Това често си личи на снимките в нейния блог.

Меган Фокс

Меган Фокс забравя да пусне водата в тоалетната.

В едно от интервютата си звездата казва, че има много сериозен проблем - лоша памет. Тя признава, че често забравя да пусне водата в тоалетната – не само вкъщи, но дори и на гости.

Робърт Патинсън

Робърт Патинсън ходи с мръсна коса до 6 седмици.

По време на снимките на известния филм "Здрач" колегите на Патинсън се оплакаха от миризмата му. Актьорът не обича да мие косата си, защото не вижда много смисъл в това. Така главният вампир на киновселената може да ходи с мръсна коса до 6 седмици!

Джони Деп

Джони Деп като истински пират може да не се преоблича със седмици.

Не е изненадващо, че Джони изигра ролята на пирата Джак Спароу толкова успешно, тъй като той е известен и с неприязънта си към личната хигиена. Известният актьор не смята душа за необходимост. Джони се къпе доста рядко и може да издържи седмици, без да се преоблича. Но въпреки това феновете продължават да го обичат.

Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу се страхува от канцерогени и алуминий в дезодорантите.

Актрисата винаги изглежда безупречно, но колегите ѝ често се оплакват от не много приятната миризма, идваща от нея. Самата Гуинет казва, че не харесва дезодоранти, тъй като те съдържат канцерогени и алуминий. Затова предпочита естествените аромати.

Дженифър Анистън

Актрисата изглежда чудесно, но и тя има своите недостатъци. Актьорите Алек Болдуин и Джейсън Бейтман признаха, че Анистън страда от лош дъх. Явно това е следствие от твърде честото пиене на кафе. Бивша нейна съквартирантка сподели още по-сърцераздирателни подробности за живота на звездата от „Приятели“. Жената каза, че актрисата е хвърляла бельото си из цялата стая и веднъж дори е откраднала пилешки котлети от супермаркета, криейки ги в сутиена си. Но Анистън отрича подобни слухове.

Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо не иска да разхищава вода, къпейки се.

Известният актьор е обсебен от опазването на околната среда. Хобито му е стигнало дотам, че той просто не иска да разхищава вода. Поради тази причина Лео се къпе само няколко пъти седмично. В допълнение, актьорът самостоятелно рециклира боклука си, което, разбира се, също се отразява на общата миризма.

Ума Търман

Камерън Диас не е ползвала дезодорант от 20 години.

Колеги на звездата споделят, че тя не се интересува какво носи. Често идва на снимки с петна по дрехите си, а понякога има и остатъци от храна.

Брадли Купър

Веднъж актьорът сам призна, че усеща как излъчва неприятна миризма, но не прави нищо. Опитва се да се къпе често, но отказва да използва дезодорант.

Камерън Диас

Интересното е, че изпълнителката на практика е обсебена от чистотата в дома си. Тя не докосва дръжките на вратите на обществени места, за да не хване някаква инфекция. В същото време не се грижи толкова внимателно за дрехите и тялото си. Диас признава, че не е използвала дезодорант от около 20 години. Тя може да носи едни и същи дрехи 4 дни. Ето защо често се появяват нейни снимки с петна от пот върху подмишниците й.

Зак Ефрон

Актьорът неведнъж е признаван за един от най-сексапилните мъже. Но зад „титлата“ се крият и недостатъци. Зак е много активен човек и обича да играе баскетбол, но просто го мързи да се къпе след тренировка. Той използва мокри кърпички, но те не могат да се справят с упоритата миризма на пот.

Джулия Робъртс

През 2008 г. Джулия каза в шоуто на Опра, че не използва дезодорант. Някои смятат, че и сапун също. Бившият охранител на актрисата веднъж каза, че Джулия е истинско хипи, което пести вода и не взема душ, защото предпочита естествената миризма.

Кристен Стюарт

Актрисата „обича“ душ точно толкова, колкото бившето си гадже и колега от „Здрач“ Робърт Патинсън. Тя категорично не обича да се къпе, да мие косата и зъбите си. Докато снимаше филма за вампири, Кристен се грижеше за себе си, но след това веднага се върна към старите си навици. А когато е нервна, актрисата се поти много. Веднъж тя каза в интервю, че не разбира общата мания по душовете и унищожаването на естествената миризма.

Орландо Блум

Според някои причина за развода на Орландо Блум с Миранда Кер е неприятната му миризма.

Някои твърдят, че една от причините за развода на актьора с Миранда Кер е неприятната му миризма. Звучи като шега, но кой знае... Казват, че Блум може да издържи без преобличане или душ със седмици – също като Патинсън.

Кортни Кардашиян

През 2013 г. Кортни роди дъщеря си, кърми я и след това реши напълно да изостави всички дезодоранти. Тя дори искаше да създаде свой собствен дезодорант, използвайки царевично нишесте и сода за хляб.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Звезди не взимат душ със седмици - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!