Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Резилът е тотален! Лена и Киро спряха Денков от екскурзията в САЩ!

Би Нюз

Пиар катастрофата с Денковата екскурзия до Вашингтон стана фарс. За да му спестят резила от липса на всякакъв интерес към персоната му в Щатите, Лена Бориславова и Кирил Петков решиха да свалят Денков от самолета. До вчера Академика упорстваше да пътува до САЩ и да се предсрави като премиер, въпреки, че никой не искаше да го покани и да се срещне с него. За тази визита ПП платиха 100 хиляди долара на лобисти от държавната си субсидия, но и те не свършиха работа. Свалянето на Денков от самолета в последния момент спести големия резил премиер на България да ходи в САЩ на посещение като турист без нито една официална покана.

Празни мисли на един празен Денков за една изпразнена от смисъл екскурзия до Америка

Премиерът Николай Денков няма да лети за САЩ, съобщили за „Труд news” от Министерски съвет.
Оттам обясниха, че предстои друга важна командировка на премиера през седмицата, за която ще дадат информация на по-късен етап. Съобщено бе, че министрите, които ще пътуват за САЩ нямало да летят в правителствения самолет.

Засега съобщение за командировка в САЩ има единствено от икономическото министерство. В него се казва, че министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов и неговият заместник Николай Павлов заминават на работно посещение в Съединените американски щати утре. От министерството посочват и програмата на двамата министри – в столицата Вашингтон те ще проведат срещи с представители на Групата на Световната банка, Търговска камара на САЩ, както и с представители на международни корпорации в сферата на автомобилната индустрия, логистиката, високите технологии и производството на системи за съхранение на енергия. Предвижда се да бъдат обсъдени въпроси от общ интерес в областта на икономиката и инвестициите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Резилът е тотален! Лена и Киро спряха Денков от екскурзията в САЩ! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!