Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Убийството на Нотариуса е предупреждение за Гешев! Той поиска Европол да разпита Борисов за взрива срещу кортежа му

Според мнозина убийството на Мартин Нотариуса е логично след изчезването на другия брокер в съдебната система Петър Петров – Еврото. Запушването на усти ще продължи, а най-застрашен е Иван Гешев, който знае твърде много. Счита се, че екзекуцията на Нотариуса е пряко предупредждение към бившия главен прокурор. Той показа на секундата, че знае откъде идва заплахата и поиска Бойко Борисов да бъде разпитат от Европол и Сарафов във връзка точно с атентата срещу него.

Убийството на Нотариуса е предупреждение към Иван Гешев от някой от Сглобката и означава, че Пепи Еврото е убит

Ето го целия сигнал, пуснат от Гешев срещу бившия му приятел Бойко Борисов и Мария Габриел на другия ден след екзекуцията на Мартин Божанов.

Току-що входирах искане до Софийска градска прокуратура, с копие до Европол и Върховната прокуратура на Република България за конституирането ми, в качеството на пострадал за извършени престъпления по чл. 108а от НК /тероризъм/, чл. 115 и сл. от НК /опит за убийство/ и чл. 333 във вр. с чл. 330, ал. 2, т. 1 от НК /взрив поставящ в опасност живота на мнозина/. Настоявам да бъдат извършени действия по разследването, а именно:

  • назначаване на експертиза на международни експерти, по възможност от Европол и/или ФБР;
  • същият следствен експеримент да бъде направен и с небронирано превозно средство;
  • да бъдат установени и разпитани лицата, които към момента на взрива са били в близост и е имало опасност да пострадат;
  • да се проведат разпити в качеството им на свидетели и на Бойко Методиев Борисов и Мария Габриел;
  • да ми бъдат предявени материалите по разследването.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Убийството на Нотариуса е предупреждение за Гешев! Той поиска Европол да разпита Борисов за взрива срещу кортежа му - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!