Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жената на Нотариуса подала сигнал за убийството му с час закъснение. Може да е замесен друг полицай

Сигналът за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е подаден на телефон 112 с 50 – 55 минути закъснение от съпругата му Гергана Божанова. Това заяви на брифинг директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов. По думите му тя се е забавила със сигнала, тъй като едва тогава е констатирала случилото се.

Защо майката на жертвата не е реагирала и защо съпругата, която е полицай от ГДБОП, не е реагирал на стрелбата е много ключов въпрос.
„За съжаление, свидетелите, които се обявяват като такива и са чули евентуално възпроизвеждане на изстрели, не са сигнализирали органите на МВР незабавно след като са възприели тези изстрели“, посочи Николов.

От разследването до момента е станало ясно, че убитият е притежавал скъп имот в Гърция.

Жена му, която забавила сигнала, имала имот къща край столицата, който вече е претърсен. Божанов е бил пред повдигане на обвинения.

Появи се и съмнение, че в убийството може да е замесен действащ полицай, който да е действал хладнокръвно, а мотивите да имат и личен характер. Не бива да се пропуска и фактът, че в схемите му са били замесени и ченгета, които да искат замитане на следите не по-малко от политици и магистрати преди Нотариуса да пропее с повдигнатите обвинения.
При толкова засегнати от Нотариуса истинските мотиви могат да бъдат десетки, ако не и стотици.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Жената на Нотариуса подала сигнал за убийството му с час закъснение. Може да е замесен друг полицай - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!