Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов мълчи за Радев, защото само Ахмед Доган знае отговора на въпроса, който го вълнува!

Би Нюз

Защо Борисов мълчи за Радев и страхува ли го импийчмънт на президента?

Като стар лисугер Бойко потъна в Зайчарника в Банкя и не обелва нито дума срещу Румен Радев. Защо ли? Защото Бойко знае стария лаф на ЦРУ, че когато нещо подскача като патица и се държи като патица, то значи е патица. А какво тогава е това, което изстрелва рейтинга на Радев в Космоса?

Последно Борисов спомена за корупция в президентвото и по – скоро в служебния МС, когато очерта пръв „Пътя на Коприниката“, но от тогава нито дума по въпроса.
Всички се питат, абе, Къде е Бойко, а други се чудят, защо остави стария си приятел Пеевски сам да се бие с президента.
Обяснението е просто. Борисов не обича да води битки, които са предварително загубени.
Борисов и Радев са копие един на друг, зодия Близнаци са, и всеки от тях си дава сметка, че битката между двамата ще е тежка и с непредвидим финал.
Атаката на Пеевски срещу Радев се подкрепя от БСП и от цялата Сглобка, но засега ГЕРБ са пуснали само троловете си срещу президента и само опипват почвата.
Борисов не е безразсъден и е в режим на оцеляване от доста време, в което ползва „евроатлантизма“ като овча кожа, за да покрие едрото си хищническо туловище.
Тъкмо приключи „Промяната“ със смъртоносната си прегръдка и започна да чака потоците с кеша от Европа, на Бойко Борисов въобще не му е до нови битки на живот и смърт с друг гигант като Радев. Особено, ако е вярно, че милиардите от Турски поток св запорирани от Великобритания по едни офшорни острови. Борисов е амортизиран и само кешът го прави силен. Кешът е важен.
Конселиеритата на Борисов бяха освободени в края на миналата година и са сменени с нови, чиято задача ще е да попълнят липсите с парите от ПВР на ЕС и 10-те милиарда, които Асен Василев ще хвърля от „джипката на Бойко“ за пътища и общинска инфраструктура.

Битката на Сглобката с Радев е неизбежна и ще носи огромни колатерални поражения, но ако се стигне до импийчмънт, Радев ще има страшен коз в ръцете си, за да направи партия и да помете конкуренцията на избори.

Сигурно е, че Борисов ще мери и ще тегли, докато върви атаката и ще се надява другите да омаломощят Радев, а той дори ще праща хабери от Банкя към Бояна, че няма нищо общо.
Лошата новина е, че битката на Сглобката с Радев може да вдигне само рейтинга на двамата основни участници – Пеевски и Радев. На Радев ще го вдигне толкова, че бъдещата му партия може да повтори резултата на ГЕРБ от 2009 година на върха на вълната срещу Тройната коалиция.
Ако има въпрос, който вълнува Борисов сега, той е – какво е замислил като крайна цел старият му приятел Ахмед Доган и защо помпа рейтинга на Румен Радев. Само мислителят от Сараите знае отговора.

Защото Борисов знае най-важното. КОЙ е в играта с Пеевски, ако не е той самият.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов мълчи за Радев, защото само Ахмед Доган знае отговора на въпроса, който го вълнува! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!