Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша след убийството на Пеев: Криминален психолог

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заяви в „Здравей, България” криминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач”, каза Стойчев.

„Габриела и Майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си са изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша след убийството на Пеев: Криминален психолог | | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!