Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Протести срещу глобалистките политики заливат ЕС и САЩ преди ключовите избори тази година

В САЩ конвой от шофьори на камиони, наричащи себе си „Божията армия“, се готви да предприеме пътуване до южната граница, докато напрежението между Тексас и администрацията на Байдън расте. Междувременно отвъд Атлантическия океан земеделските стопани блокират европейските столици в Германия, Франция, Белгия, Италия, Полша и Румъния, разочаровани от политиките в областта на климата. Тези протести се случват преди ключовите европейски и американски избори тази година.

Организаторите на конвоя „Да си върнем границата“ призовават всички активни и пенсионирани правоприлагащи органи и военни, ветерани, длъжностни лица, бизнесмени, животновъди, шофьори на камиони, колоездачи, медии, свободолюбиви американци“ да се съберат, защитавайки Конституцията на САЩ и Декларация за правата, на южната граница, в знак на протест срещу неспособността на федералното правителство да осигури границата, според сайта на конвоя.

Протестиращите планират да „изпратят послание“ до правителствените служители на всички нива за необходимостта от обезопасяване на границата на фона на многогодишното нахлуване на милиони нелегални мигранти.

Американски журналисти разкриха „сенчеста мрежа“ от финансирани от данъкоплатците неправителствени организации, улесняващи „най-масовата гранична инвазия, която САЩ някога са виждали“, съобщи Zero Hedge.

Миналата седмица губернаторът на Тексас Грег Абът обяви мигрантската криза за „инвазия“ и се позова на конституционната власт на Тексас, за да се защити. Силите на Националната гвардия, които са на подчинение на губернатора на щата, бяха разположени по границата и издигнаха телена ограда.

От другата страна на Атлантическия океан – в Европа – фермерите изливат гнева си в няколко от европейските столици, което вероятно ще „забави прилагането на екологичните реформи в Европейския съюз и ще затрудни Брюксел при договарянето на споразумения за свободна търговия“, според изследователската фирма Stratfor.

Фермерите в няколко държави в Европа излязоха на улицата през последните седмици, за да изразят недоволството си от икономическата, екологичната и търговската политика на техните правителства. Недоволството сред европейците расте малко преди изборите за Европарламент през юни.

Всички тези протести показват надигащото се недоволство в западните държави срещу непопулярните глобалистки политики.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Протести срещу глобалистките политики заливат ЕС и САЩ преди ключовите избори тази година

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!