Ето цените на картите за градски транспорт в София от 1 февруари

Безплатно ще се возят учениците до 14-годишна възраст

От 1 февруари ученическите карти за градски транспорт в София ще са с нови цени. Това е причината от началото на годината в пунктовете да отказват продажбите на карти за повече от месец напред. Какво се променя - учениците до 14 години ще пътуват безплатно, месечната карта за по-големите ученици за всички линии обаче поскъпва с 5 лв.

"Възможно е в средата на миналата седмица да е имало за кратко невъзможност да се зареждат карти при промяна на цените. Това отдавна е отстранено, но важното е да напомним, че към днешна дата, ако искате да заредите месечни карти за ученици, можете да го направите само за един месец", каза Димитър Дилчев, изп. директор на Центъра за градска мобилност.

Промените в цените важат за ученици, студенти и докторанти. За ученици над 14 години за метро или една линия наземен транспорт отново става 9 лева, за всички линии - 20 лева, а годишната - 200 лева. За студентите карта за метро или една линия наземен транспорт 9 лева, всички линии - 20 лева, годишна - 200 лева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето цените на картите за градски транспорт в София от 1 февруари - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!