Слави Трифонов: Най-вероятно е извършена масова, организирана и контролирана фалшификация на вота

Появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна

"Неведнъж съм казвал, че появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна. По-безскрупулни, лицемерни и вредни политически субекти не се бяха появявали в нашето общество от времето на Българската комунистическа партия. И понеже това наистина е така, постоянно изникват нови и нови доказателства за този факт. Последното, не, извинете, поредното доказателство дойде от преди няколко дена и то не откъде да е, а от българския съд. Знаете, че кандидатът за кмет на София – Ваня Григорова заведе дело, с което оспорва изборните резултати. Какво се оказа? Представям ви само факти от официалната съдебна експертиза", пише Слави Трифонов във Фейсбук

Лидерът на „Има такъв народ“ изрежда осем точки, в които представя, по думите му "само факти от официалната съдебна експертиза" относно изборните резултати: 

Първо. От над 1500 изборни секции, вещите лица са проверили само 313 и то само машинните протоколи. Резултатът от 313 проверени секции: в 300, забележете, в 300 има разминавания между обявения резултат и машинния протокол, и флаш паметта на машината. Тоест само в 13 от 300 има верен резултат. 

Второ. От така направената проверка в 313 машинни секции, Ваня Григорова получава 200 гласа в повече спрямо Васил Терзиев. Тоест доказано от 313 секции е имало откраднати 200 гласа. 

Трето. От всичките проверени 313 секции липсват 15 флашки. Пояснявам, на флашката се дублира резултатът, който излиза от машината, и двата резултата трябва да съвпадат. А след експертизата се оказва, че 15 флашки липсват, тоест в 15 секции не може да се докаже какъв въобще е крайният резултат. 

Четвърто. От тези 15 липсващи флашки с резултати, 13 са от изборните секции в Слатина. Там, в Слатина, уж бие Терзиев, но при тези липсващи флашки дали това е наистина така? Или е загубил? 

Пето. Огромен проблем, направо шокиращ проблем е, че огромна част от флашките с резултати НЯМАТ квалифициран подпис. Квалифицираният подпис е уникален и не може да се фалшифицира и е доказателството за верността и оригиналността на съответните резултати от съответната изборна машина. А в повечето случаи, както е установил съдът, флашките не са подписвани с квалифициран подпис, както е по закон. 

Следователно, тези флашки с данни може да са донесени отвсякъде и от всеки, и да са пълни с неверни данни. В тези секции няма никакви доказателства за верността на крайните резултати.

Шесто. В протокола на ОИК (Общинска Избирателна Комисия) няма отразени сигнали от страна на СИК-овете (Секционни Избирателни Секции) за проблеми в изборния ден. Обаче в СИК-овете има над 400 сигнала за проблеми с машинното гласуване – машината не пуска разписка, машината пуска скъсана или намачкана разписка и т.н., което я прави невалидна. Така има два огромни проблема – или гласът на човека може да не е отразен в машинния протокол, тоест да му се изпари, или да е отишъл за друг кандидат, а не за този, за който е гласувал. Това просто не може да се докаже, защото няма валиден хартиен отрязък.
И още нещо, чак следобед, забележете, чак следобед бе разрешено в такива случаи да се позволи човекът да гласува отново. 

Колко ли гласа са се изпарили или подменили от сутринта до следобед? Никой не знае освен тези, които организираха това. 

Седмо. В края на деня ЦИК са спуснали решение, с което казват, че не е нужно на хартиените отрязъци от машинното гласуване да се слага печат. Защо това е ужасно? Защото печатът, който е уникален, гарантира истинността на резултата на хартиения отрязък. Без печат тази хартийка може да е отпечатана преди това някъде и просто подменена. А масова практика е било в изборния ден да не се подпечатват хартиените отрязъци. Колко неподпечатани са истински и колко са подменени? Това е ужасен въпрос без отговор. 

И осмо. В резултат на това, съдът е постановил да се направи проверка на машините резултати във всички над 1500 секции в София.

Какъв е изводът? Най-вероятно е извършена масова, организирана, контролирана фалшификация на изборите. Още по-лошото е, че най-вероятно така е било и на парламентарните избори и ние всъщност не знаем реалните резултати на нито едни избори, откакто се появиха ППДБ. 

Затова, на финала, ще повторя и няма да се уморя да го повтарям - ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна и те никога повече не трябва да се докосват до власт

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Слави Трифонов: Най-вероятно е извършена масова, организирана и контролирана фалшификация на вота

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!