Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не е ВИЦ! Пеевски и Борисов бранят с телата си Асен Василев за далаверата „Чаталджагейт“! Бил жертва на атаката на един олигарх!

Би Нюз

В един глас стожерите на Сглобката и осиновители на Промяната Пеевски и Борисов защитиха с голи тела своя финансов министър Асен Василев за схемата с продажбата на Централата на Промяната на Кралицата на винетките. Кралицата натрупа милионите си именно от монопола в продажбата на винетки, който и осигури ГЕРБ през третия мандат на Бойко Борисов.

Според Пеевски „единственият останал олигарх с медии“ атакува Василев

За продажбата на палата от Чаталджагейт от страна на финансовия министър Асен Василев, Делян Пеевски каза, че нищо не го притеснява. „Виждам, че в момента министър Василев е жертва на атака от съмнителни сайтове, каза той и настоя, че атаката идва от олигарси, които притежават медии в България.“

Пеевски нападна стария си враг Иво Прокопиев от кръга Капитал, но без да му назовава името директно:

В отговор на въпрос кой стои зад тази атака Пеевски отговори: „Според мен тези олигарси, които притежават медии в България. То остана един“. На въпрос КОЙ е този олигарх Пеевски отговори: „Вие добре знаете кой е той“ и посъветва мисирките около него „Започнете вие да казвате кой е той“.

Доскоро двамата уж бяха заровили томахавките и цареше мир и любов между тях.

Че Пеевски брани Асен Василев и Киро Петкив от ментора им Прокопиев, щеше да звучи като виц преди две години. Днес е сурова реалност, а виц на живо са преговорите на Киро Петков за регулаторите с човека на Задкулисието в БТВ и НОВА Спас Русев.

Жълтопаветен протестър: Деси Атанасова се закле, с което приключи ПеПе и ДеБе!

Бойко Борисов бил „длъжен да вярва“ на Киро Петков, Асен Василев и Лорер

Лидерът на ГЕРБ коментира и казуса „Чаталджа“: „Питах и Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер и те ми казаха, че няма нищо притеснително в сделката за „Чаталджа“… аз съм длъжен да им вярвам.“, с което Борисов си остави вратичката отворена дали им вярва наистина или само е длъжен.

„Петков днес ще говори при Цветанка Ризова, а Асен Василев в неделя по темата. Увериха ме, че няма нищо, което да притеснява ГЕРБ, мен и нашите колеги.“

„Кирил Петков ми каза, че със Спас Русев не са говорили нищо, а са пили кафе. Двама души са пили кафе, защо аз трябва да отговарям на тази тема”, добави Борисов по повод появилата се медийното пространство информация, че Петков е имал среща със Спас Русев.

Пеевски бе категоричен, че решението да не присъства на клетвата на двамата конституционни съдии не е на президента, а на Корнелия Нинова. Пеевски посочи, че тя сама е разказвала в кулоарите на парламента, как го е завела в президентството, как го е взела с мръсни кубинки и го е направила президент, за което съжалява, защото той бил наказание за България.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Не е ВИЦ! Пеевски и Борисов бранят с телата си Асен Василев за далаверата "Чаталджагейт"! Бил жертва на атаката на един олигарх! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!