Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доц. Сарийски: Искат световно правителство, макар и да не го наричат така

Световният икономически форум иска да демонтира държавите. Давос е едно място, в което се задава рамката, в която ще се развива светът, заяви  доц. Григор Сарийски от Института за икономически изследвания на БАН в анализ за резултатите от тазгодишната среща на световния „елит“ в Давос.

В Ютюб канала на Мартин Петрушев икономистът заяви, че глобалистите искат световно правителство, макар и да не го наричат така.

Той даде приемр с една от темите на дискусиите в Давос за предстояща пандемия от „болестта X”. Една от хипотезите, които се дискутират, е че в резултат на разтапянето на полярните шапки ще се появят патогени, които човешата ДНК памет не познава, което може да доведе до много опасни епидемии. Затова, според глобалистите, за да се справи човечеството с новите заплахи, трябва да има глобално управление на кризите. Това, според доц. Сарийски, е именно световно правителство, макар и да не го наричат така.

Другата  прироритетна тема на Световния икономически форум, освен очакваната бъдеща пандемия, е зелената сделка и климатичните промени. Според доц. Сарийски зелената сделка ще доведе до ситуация, в която продуктите от първа необходимост ще бъдат лукс. Осигуряват по-скъпа енергия и сриват производството, предупреди анализаторът от БАН.

Целият анализ на доц. Сарийски гледайте в Ютюб канала „Рационална съпротива“ на Мартин Петрушев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Доц. Сарийски: Искат световно правителство, макар и да не го наричат така

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!