Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! „Царят на Винетките“ Асен Василев стана министър-председател!

Вместо да подаде оставка и да бъде разследван от Прокуратурата заради Чаталджагейт и скандала с офшорката, Асен Василев се издигна на върха на държавата и стана премиер! На какво се дължи това нагли повишение на Сглобката?

Министърът на финансите Асен Василев ще изпълнява ролята на министър-председател днес заради пътувания извън страната на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел. Той е назначен със заповед на министър-председателя.

Денков пътува до Копенхаген за среща с датската министър-председателка Мете Фредериксен. Още от вторник пък Габриел е на посещение в Саудитска Арабия по покана на министъра на външните работи Н.В. принц Фейсал бин Фархан Ал Сауд.

Не можеше ли друг министър да поеме поста? Това самозабравяне показва цялата наглост и арогнтност на сглобкаджиите и техните непрестанни схеми.

Днес от Бърд отново напомниха как изглежда казуса с Палата на Чаталджа на Асен Василев и Лорер, който те продадоха по схема срещу милионите от ТОЛ таксите на всички българи.

Добро утро с Винеткагейт и тази сутрин пак, защото някои бавно усвояват информацията. От гледната точка на Лорер.

  • Купил много под пазарната цена от човек, от когото зависи работата на жена му.
  • Продал много над пазарната цена на втори човек, чийто бизнес зависи от първия човек.
  • Първият човек и жената на Лорер оправили проблеми със закона на втория човек.
    Продължаваме да търсим някой да ни продаде луксозно ремонтиран офис на цена отпреди ремонта.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! "Царят на Винетките" Асен Василев стана министър-председател! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!