Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето как ПеПера....те изгубиха и последните си избиратели с компромиса „над червената линия“ с Десислава Атанасова

Би Нюз

За Лена Бориславова изборът на острието на ГЕРБ и ДПС Десислава Атанасова е само един допустим компромис. Не така мислят вече бившите гласоподаватели на ПеПетата. Даваме им думата от полемиката им с еугЛена в нейния фейсбук профил.

Започна се! Само незабавните оставки на Асен Василев и Лорер могат да спасят ПП и ДБ от пълния срив!

Това са абсолютни глупости. Стига с тази позиция на мъченици, почва да става досадна. Направихте избор, поемете си отговорността. Ако ГЕРБ „трябва“ да имат представител в КС една Екатерина Захариева, бивш министър на правосъдието, би била приемлива. Атанасова е не само най-яркото лице в ГЕРБ след Борисов, тя е абсолютно неподготвени и некомпетентни за този пост. За съжаление, с този ви избор КС ще е поредната институция, която ще загуби обществено доверие и престиж. Дано компромиса си е заслужавал….

Галина Аргирова

Деса не компромис, тя е обида за нормално мислещите хора. Тя е олицетворение на всичко срещу което се борим.

Драган Донков

По дефиниция – за да се направи компромис, трябва да имаш някакви принципи. В ГЕРБ, ДПС и патериците има един водещ принцип – всеки принцип е пренебрежим, ако може да се осъществи някаква далавера.

Гласоподавателите на ГЕРБ не се възмущават, защото те са напълно наясно за какво гласуват. Схемите, пошлостта, ниската образованост – това са търсени (д)ефекти, за чието съществуване се намират оправдания, но никога не се адресират по същество и не се търси реално решение. Защото не им пречат, точно обратното – те са инструмент в създаването и поддържането на феодална зависимост.

Дойчин Митрев

Жалки сте в оправданията си ,предадохте всички най-вече тия дето ги биха под МС ама нека им за урок другия път повече .

Какво като са повече. Ако просто бяха я избрали и обяснили, да то преглътне. Те я предложиха с подписите си, възхваляващи я, а К. Петков чак бил горд. Отврат.

Стилиян Младенов, Светла Чалъкова

Колега Borislavova, оправданията няма да поправят стореното. Този позорен акт не беше “компромис”, а шамар за цялото юридическо съсловие. “Компромис” означава нещо допустимо. С този свой избор загубихте голяма част от гласувалите Ви доверие.

Иванка Георгиева

За съжаление компромисите станаха прекалено много. Положителните резултати тук-там са наистина ценни, и немислими преди година-две. Но останалата гняс приижда ежедневно и безпардонно, и голяма част от нея не може да бъде оправдана с нищо.

Момчил Митев

Разбирам, че подобни обяснения ще четем за всички отвратителни назначения в регулаторите и на други места, които предстои да подкрепите. Само че 14 юни 2013 г. трябва да Ви е научил, че има граници, които не се прекрачват и че трябва да се спазва елементарно приличие, дори когато се правят необходими компромиси. Собствената Ви кандидатура на Борислав Белазелков също е далеч от нужната безупречна репутация, а не е като да нямахте алтернативи. Така че тези анализи и поздравления ги запазете за вътрешнопартийните си сбирки. На нас, които гласувахме доверие на Вас и на Демократична България, ни станахте болезнено ясни.

Диана Димитрова

Христо Иванов 2020г:
„Деси Атанасова и прочее калинки са готови да ни превърнат от прокурорска република в прокурорска монархия, за да обслужат тежките зависимости на Борисов. Тези хора са истински опасни!“

Христо Иванов 2024г:
„Деси Атанасова е пример за професинализъм“.

Браво, колеги от НЕ коалицията!

Самуил Симеонов

Компромис ли е нещо, от което изпитваш удоволствие. Аз като видя Киро до Бойко и Пеевски, как сияе от щастие, съвсем не личи да е много тежък компромиса. Хаха

Кирил Петрунов

Компромис ли?!?!? Че то партийните ви лидери са сред вносителите.

Когато влизаше в политиката вярваше ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков ще седят редом с тези на Борисов и Пеевски?

Срам.

Красимир Стефанов

Предстоящи избори ще ви дадат ясна представа колко добре си вършите работата !
Хубав уикенд !

Милен Брунков

Само не схващам за какво благодарите на колегите…И извън това – и цял мандат да изкарате, на първите избори няма да минете бариерата…Ако не Ви се вярва, вижте какво ще стане на евроизборите…

Мира Манолова

И последно от мен , тези 669 000 гласа ще бъдат само спомен за вас…

Георги Гайдаров (с коментар от Лена: Това са гласовете на ГЕРБ :))

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето как ПеПерастите изгубиха и последните си избиратели с компромиса "над червената линия" с Десислава Атанасова - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!