Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ! Ваня Григорова отряза Черепа за лидер новата му русофилска партия „Всички срещу Хунтата“

След провала на политическия му проект Дубайско или „Българско лято“ Васил Божков е събрал малко пауър и прави нова партия от луксозния си офис на Московска, където Хунтата го заточи под домашен арест. Една от причините МВР вчера пак да го удари е именно тази. Другата е, че Сглобката търси пиар ефект с други новини извън скандалите вътре в себе си. 70% от хората не гласуват за никого и Божков се е прицелил в тези проценти, както и в онези супер разочаровани и безкрайно наивни избиратели, че Промяната се продадоха за пари и постове на враговете му Борисов и Пеевски. Именно тях е нарочил за свои политически противници обвиняемият за десетки престъпления бизнесмен. Реално в делата срещу Васил Божков е побран почти целият Наказателен кодекс, но той няма притеснения, че това би разколебало избирателите му. Отчаяните времена изисквали отчаяни мерки е кредото на велинградския математик със зловещ доскоро имидж.
За лидер на проекта с работно име Всички срещу Хунтата Черепуха се озъртал за друг харизматичен и комуникативен лидер, позициониран вече в публичното пространство като враг на статуквото. Разговор бил проведен няколко души, а BNEWS научи ексклузивно, че дори била сондирана и червената фурия Ваня Григорова, но новото лице на Левицата в столицата категорично отказала да влиза в токчетата и в полата на Мая Манолова и да стане лице на един олигарх, макар и бивш. Не е тайна, че Черепа потроши милиони по Мая Манолова и своите политически проекти. Само на по-предишните избори провалът му струвал десетки милиони. А сега парите били на привършване. Съкровището с несметните богатства и антични съдинки бе конфискувано и разграбено от Хунтата паница по паница и ваза по ваза.

По душа и по икономическа логика Божков е либерал, но приел съветите на видни социолози да сложи и лица от консервативния спектър и такива с русофилски уклон. Самият Божков бил проруски настроен, а санкциите по Магнитски затвърдили убежденията му в полза на Кремъл.

Сред дим и аромат на тежки кубински пури Черепа крои планове как да отърве затвора и да се разправи с душманите си като ги матира на политическата дъска в парламента отсреща. С товя идвала и екстрата с имунитета, за да може Божков да напусне луксозната си бърлога и да се прехвърли в съседната сграда, където на първия ред вече го чакат мастите евроатлантици свръхтежка категория и новопокръстени приятели на Америка Борисов&Пеевски.

Божков реже яко мисирките: Стига сте задавали тъпи въпроси! Всичко разграбиха и унищожиха. Има нова Хунта!

МВР търсило ужким улики за хора, участвали в охраната на Божков и негово имущество преди години, а и след връщането му от Дубай миналото лято. Някои от тях са бивши барети, други са отдавна в охранителния бизнес и са имали вземане-даване с Алексей Петров, пише Труд. Предполага се също, че Петров е бил следен дълго преди фаталния ден 16 август 2023 г., когато бе застрелян на пътека на Витоша, затова и вчера полицаите са издирвали снимки, схеми и дори оръжие, което евентуално да бъде дадено за балистични експертизи. Самите разследващи обаче били скептични в очакванията си да открият нещо подобно месеци след престъплението.

ФАРС! Акцията на Сглобката срещу Божков за отвличане на вниманието! Черепа им се смее

В своите изявления пред репортери Божков също наблегна на политическата версия. Запознати с дейността му казаха пред “Труд news”, че полицейската акция от петък има едно много просто обяснение. “Искат чрез полиция, камери, микрофони, внушения в медите и т. н. да изплашат и отблъснат известни и уважавани хора, които са готови да се включат в политическия проект, който подготвя Божков”, каза съмишленик на бизнесмена, пожелал името му да не се цитира. Той добави, че от дълго време насам бизнесменът се среща с по 20-30 души всеки ден, с които разговарят за бъдещата политическа партия. В понеделник тази седмица приземният и първият етаж на “Московска” 43 се оказали тесни, за да поберат всички желаещи да участват в съвещание, но което се е обсъждала подготовката на учредителното събрание. То се очаква да бъде след около месец, но датата още не е уточнена. Сред гостите на Божков в понеделник имало известни лица, магистрати, духовници. “Явно тази активност е подплашила някои от действащите в момента политици и пак са решили да му пратят бухалки като преди 4 г. Но както писа и самият Божков: “Сега времената са други”.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ! Ваня Григорова отряза Черепа за лидер новата му русофилска партия "Всички срещу Хунтата" - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!