Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Още веднъж за „демократичните“ избори

Boyan Chukov

Още веднъж за „демократичните“ избори. В Давос в беседа между Клаус Шваб и основателя на Google Сергей Брин бе коментирана ползата от ИИ (изкуствен интелект). Според Клаус Шваб ИИ разпознава перфектно нагласите на електората и посочва победителя, без да допуска грешка .

Накратко, предлага се овехтялите „демократични процедури“ да се изхвърлят на боклука. Този път за проекто нововъведението в Давос се говори директно, а не се овъртолват неприлично нещата. Нашият Кирчо Интелекто изпревари Клаус Шваб и Сергей Брин. Много преди тях по негов харвардски начин нарече „ала-бала“ универсалния ИИ. Системата „ала-бала“ работи перфектно във Франция. Не само у нас. Тя направи Маню Макрон президент на Франция, а той вкара във властта множество малки макрончета като Габриел Атал и неговия съжител Стефан Сежурне.

Първият стана премиер на страната на Волтер, а вторият външен министър. И тримата се появиха от нищото. Нещо подобно е и Руши Сунак. А как спечели изборите в САЩ Джо Байдън? След образцово проведена електорална „ала-бала“! У нас в България също плеяда дихатели се появиха от никъде. По-късно разбрахме, че даже някои от тях не са били български граждани. Но преминали през процедурата „ала-бала“, лакирани от „свободните“ медии народът ги „заобича“. Е, не целият, но една достатъчна част от него.

Според официалната версия. ИИ или това, което Кире Интелекто нарича „ала-бала“ контролира 95-97% от медийния пейзаж и социалните мрежи плюс youtube. Диктува резултатите от екзит пуловете и предварителните социологически проучвания. България е страна на победилата окончателно и безвъзвратно какистокрация, система за управление, която се ръководи от най-лошите, най-малко квалифицирани или най-безскрупулните граждани. Управляващи и опозиция се селекционират от един и същи задкулисен център чрез въпросната „ала-бала“.

Политическите „навлеци“ се изхвърлят дискретно от електоралната надпревара, отново чрез цифровата „ала-бала“. На тях чрез съответните алгоритми се ограничава сериозно присъствието в социалните мрежи и големите медии. Ако някой цъфти постоянно в социалните мрежи и медиите, той е в играта наречена „ала-бала“ или официално „демокрация“. Управляващите поддържат зад кулисите топла връзка с опозицията защото всички те са в дискретната голяма и невидима сглобка „ала-бала“. Ако не вярвате, то проверете дали има големи държавни фирми, на които за ръководители да са назначени от управляващите... партийни функционери от опозицията, която „беснее“ пред биомасата в парламентарното шапито. 

Какво най-важно се случи в последния Давос? Клаус Шваб или по-точно тази част от световния елит, която стои зад него ни обеща през следващата година: нова смъртоносна пандемия „Х“, война и глад. Тези хора един ден трябва да бъдат съдени като извършили на множество престъпления срещу човечеството.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!