Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ! МВР удари Васил Божков – Черепа! Ще го обвиняват за убийството на Алексей Петров – Трактора

Започнала е акция в имоти на Васил Божков във връзка с убийството на Алексей Петров миналото лято. Разследващите се готвят да припишат екзекуцията на Черепа, който по това време беше в Дубай, но се върна набързо след него при неизяснени обстоятелства.

БНТ съобщи, че разследващите търсят доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров, в имотите на Божков.

Пред офиса на Божков на ул. „Московска“ има много полиция. Този офис в момента е дом на Черепа и той изтърпява в луксозния си затвор мярката си за неотклонение с гривна на крака. Отвреме на време си пуска селфита от там или от покрива.

Това е адресът, на който хазартният бос е поставен под домашен арест от края на август.

Съобщава се контролирано до медиите, че действията на разследващите са били „по неотложност“. Не е ясно дали ще има обвинения още днес от Сарафов към Черепа и дали ще бъде отведен обратно в ареста. Инициативата е била само на МВР, което изглежда по-скоро като самоинициатива на управляващите. Действа се по неотложност, което е достта странно, при положение, че от пет месеца Божков обитава само този адрес, а от убийството на 16 август минаха пет месеца.

Той вече беше разпитван за убийството, а срещу него има и други обвинения за заплахи, принуди и опити за убийства. Разследва се и за опита за убийство на друг хазартен бос Манол Велев.

Спред запознати има вариант действията на МВР да не почиват на конкретна следа, а да тече поредното изнудване, този път на Сглобката, за мълчанието на Черепа. Той доскори наричаше управлението на ГЕРБ – Хунта.
Преди 20 години близки до Черепа бивши барети и бандити бяха обвинени от МВР за първия опит за убийство на Трактора пред басейна Спартак на бул. Арсеналски. Тогава бе задържана групата килъри на Бай Добри и дори се стигна до съд.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ! МВР удари Васил Божков - Черепа! Ще го обвиняват за убийството на Алексей Петров - Трактора - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!