Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Макрон планира доставка на ракети и бомби за Украйна: Не можем да позволим на Русия да спечели

Френският президент Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да достави десетки ракети и стотици бомби на Украйна и настоя, че "не можем да позволим на Русия да спечели", предаде Асошиейтед прес.

Макрон направи това изявление на пресконференция снощи, предава БТА.

Той заяви, че ще пътува до Украйна следващия месец. Френският президент също така посочи, че руска победа в Украйна ще подкопае международния ред. "Не можем да позволим на Русия да победи и не трябва да го правим", каза той.

На пресконференцията Макрон също така каза, че ще работи с лидерите, които бъдат избрани, когато беше попитан за перспективата на
преизбирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, предаде Ройтерс.

Фон дер Лайен в Давос: Украйна се нуждае от "предвидимо финансиране", за да спечели войната. Русия не постига стратегическите си цели. Русия не постига стратегическите си цели. Русия се провали и в...

"Винаги съм имал една и съща философия, приемам лидерите, които хората ми дават", каза Макрон по време на пресконференция.
"Съединените щати са важен съюзник... Това е демокрация, която преминава през криза, в която самата тя е първи приоритет, а вторият приоритет е силата на Китай. Всички ние, европейците, трябва да сме наясно с това."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Макрон планира доставка на ракети и бомби за Украйна: Не можем да позволим на Русия да спечели

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!