Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Годината на Дракона носи катаклизми и внезапни обрати

На 10-и февруари посрещаме годината на Зеления Дървен Дракон, затова ако искате да сте в съзвучие с вибрациите на 2024-та, послушайте съветите на езотерика Михайлина Никлева-Мишел. „Това е година на Дракона, не очаквайте да е мирна и спокойна, пригответе се за бурна и непостоянна година”, предупреждава тя.  

Все пак първата половина на 2024 г. ще е относително по-спокойна, а през есента според Мишел ще се засили икономическата криза. Годината на Дракона ще донесе: Творчество, вдъхновение и генерална промяна.

Ще има обаче внезапни обрати, изненадващи провали, постоянно напрежение и безизходица с ненадейна благоприятна развръзка, много природни катаклизми.

Общо взето всеки ще запомни 2024 г. с нещо - както с добро, така и с предизвикателства и стрес. Все пак има и добри новини: Дървеният Дракон обича семейството, дома и уюта.

Годината е добра за сключване на брак. Творческите проекти през тази година също ще се развиват добре - ако имате смели идеи сега е времето да ги активирате.

Икономиката ще се развива добре, въпреки всички обществено-политически обстоятелства. Всички, които са честни и последователни, трудолюбиви и инициативни, през тази година ще имат големи успехи, известност и слава. Който прояви дори минимални усилия за своето развитие бързо ще може да се изяви.

Тези, които нямат партньор до момента ще имат най-сетне възможността да го намерят. Само не трябва да стоите безучастни, повече общувайте. Най-важното е, че дори и да има някакви трудности и изпитания, винаги накрая ще се намира благоприятен изход и щастлив край!

Едни от най-големите късметлии ще са родените през годината на Дракона, Змията, Маймуната, Петела и Свинята.

Ако искате да се подсигурите с талисман за годината на Дракона - купете си фигурка на дракон. Ако намерите такъв, който държи перла, това ще е чудесен талисман за бизнес и просперитет.

Бижутата от перли също ще носят успех и добри доходи.

Гривна (или друго бижу) от червен  кехлибар ще ви пази от бурната и непредвидима енергия през годината. Този талисман ще е актуален за 20 години напред, защото идва нов астрологичен период, това е 9-ти период, който е огнен и ще продължи до 2044 г., казва Мишел. 

Най-главният и най-полезен цвят за тази година пък е синьото, всички нюанси на синия цвят!

Защото той ще ви помогне да сте добре във финансово отношение, тъй като в картата на годината липсва елемента вода, който носи парите. "Не зелено, а синьо, това е най-важният цвят, в синьо трябва да бъде и портмонето ви. Да, сега е годината на зеленият Дракон, но в картата на годината и без друго има много, много от този елемент, повече от него не е нужно да добавяте в аксесоарите и дрехите, защото няма да ви донесе хармония. Другият полезен цвят, който е добре да добавяте е червения, защото огън също липсва в годишната карта, а той се свързва също с парите, интелекта и блясъка на ума", пише Мишел на фейсбук страницата си. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Годината на Дракона носи катаклизми и внезапни обрати - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!