Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма да се спрат само с “Аз съм българче!”

Карлос Контрера

Образователната ни система била етноориентирана към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли?

„Свободна Европа“ иска забраната на Вазовото „Аз съм българче“?

Става дума за една статия, излязла миналата седмица, в която разсъждават как ще интегрираме 100 000 деца на бежанци/мигнати.

Говори се вече с конкретни числа и в един скандален законопроект (Закон за убежището и бежанците) е записано, че законопроектът се внася, за да преодолее пречките пред приемането ни в Шенген. Излиза, че същите държавни органи, които са ни убеждавали, че нови пречки и изисквания за Шенген към нас няма, внасят проект на 5-ти януари, дни след като Денков е обявил, че сме постигнали успех и няма никакви допълнителни искания от Австрия.

Очевидно България се подготвя като терен за буферна зона, където нелегалните мигранти, изповядващи исляма в голямата си част, да бъдат отделяни и тези, които ще бъдат полезни на западноевропейските икономики, да бъдат придърпвани, а тези, които не вършат работа - да стоят в буферната зона и какво се случва - няма значение. Тезата да станем плуралистично общество е ултра либерална - заради 100 000 души 6-7 милиона българи трябва да си променят образователната система. Това е цинизъм и въпросът не опира само до „Аз съм българче“. Няма да се спрат само с „Аз съм българче“, тепърва ще има всякакви екзотични идеи от този тип. Цялата идея е в изречението, че образователната ни система е етноориентирана - към българите. Е, към кого да е? Към джендърите ли? С подобни статии се подготвя почвата за атаката през институциите, защото в момента управляват ултра либералите, с подкрепата на ГЕРБ и ДПС.

Тези хора се кахърят от една националистическа, дясно-консервативна вълна, която може да ги отвее и да ги свали от властта, която са окупирали; това малко малцинство издевателства над нас и неслучайно започват с такива провокации.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Няма да се спрат само с “Аз съм българче!” - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!