Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гешев знае срамна тайна ЗАЩО Борисов иска да прави Деси Атанасова конституционен съдия!

Би Нюз

Бившият главен прокурор призова душманина си Борисов да каже истината за Десислава Атанасова, пък била тя и срамна. И именно, защото е срамна, истината може да заболи.

Гешев беше достатъчно близък доскоро с Деси Атанасова, за да и звънне и да я пита защо Борисов и ГЕРБ започнаха да го атакуват.

Знае ли Гешев нещо повече за мотивите на Борисов да я издигне до такава висота, само и само за да се отърве от нея? Защо точно на Десислава Атанасова звънна бившият главен прокурор, за да я осветли какво са му замислили Бойко и приятелите му?!
Скоро тайните ще станат явни, както всичко в България. Факт е, че бъдещата конституционна съдийка пази някъде много дълбоко в деколтето си тъмните тайни на ГЕРБ и неговите скрити интереси и козове във властта.

Ако Гешев и Деси истински си отворят устата ще стане страшно, но шансът да се случи изглежда мижав.

Ето какъв подготвителен залп изстреля днес Иван Гешев.

Когато нашенската демокрация прохождаше, министър възкликна: „Ег@ ти държавата, щом аз съм й вицепремиер?“

Мислех си, че по-надолу от избора на самопровъзгласилия се академик за министър-председател няма накъде. Да, ама не. Има, уважаеми сънародници! Тъжно и срамно е, че г-жа Десислава Атанасова ще бъде един от дванадесетте бранители на устоите на скъпата ни Татковина!

Борисов да каже защо наистина я номинира? Защото за аргумент, който изтъкна, че разбира от законаделна дейност, има парламентарни секретари. Те също знаят как работи Народното събрание. Пък и за да си КС, това „предимство“ е без значение.

КС единствен тълкува Конституцията, еднозначно решава законите и решенията на Народното събрание дали са в унисон или противоречат на основния закон. И неговите решения допълват Конституцията. Вярно е, че Атанасова не е прецедент. Ако си чел само за Винету, няма как да знаеш, че историята се повтаря, но само като фарс. Последното е по повод сравненията с Филип Димитров и Янаки Стоилов.

Борисов няма да разбере, но вие, уважаеми и многострадални братя и сестри българи, ме разбирате. А изход има. Перефразирам: „България е такава, защото ние, българите, сме такива“! От сърце ви моля и с разума си ви зова, ако ги търпим още, до дни ще видим, че Атанасова не е най-лошото. Те могат и още.

Да тръгнем заедно и да им покажем, че, освен бай Ганьо и Андрешко, има наследници на Паисий, Раковски, Ботев и Левски. Повече сме. Да им докажем и че сме по-можещи!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гешев знае срамна тайна ЗАЩО Борисов иска да прави Деси Атанасова конституционен съдия! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!