Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Продължаваме Промяната преговарят за коалиция с ДПС за Евроизборите, Христо Иванов оглавява листата на ГЕРБ/СДС/ДБ!

Би Нюз

Имаме новина!
ДБ и ДСБ са се разбрали с ГЕРБ и СДС за общо явяване на Евроизборите и последващо членство в ЕНП, това научи BNEWS от централата на ГЕРБ.

Христо Иванов е получил оферта от Бойко Борисов да оглави общата им листа, а втори и трети ще са Андрей Ковачев и Антон Хекимян. Има вариант и Бойко Боридов да оглави евролистата, а втори след него да е Иванов. Целта била минимум 5 евродепутати на листата с името „Силна България в Европа“.

Изпаднали в шок и изолация от Продължаваме Промяната ще преговарят с ДПС за обща листа от либерални партии. ДПС и без това ще съдейства Киро Петков да бъде приет за член на АЛДЕ и ПГ „Обнови Европа“. От ДПС не са решили за коалицията, защото обичайно се явяват сами на изборите. Коалицията на либералите, обаче, която може да се казва “Обнови България – Продължи Промяната”, също ще се бори за първото място. Кирил Петков бил готов да вземе и едно избираемо място, както и да бъде втори след Илхан Кючук или Пеевски, ако те я оглавят. Прословутата мечта на Даниел Лорер и жена му за Европа се топи на хоризонта, след като и менторът им Асен Василев отказал да лобира за тях пред приятеля си Пеевски.

Реално това е краят на ПП и ДБ в политиката като сериозни формации, но нямат друг вариант, освен да бъдат претопени от ГЕРБ и ДПС, ако искат да имат поне по един представител в Европейския парламент

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Продължаваме Промяната преговарят за коалиция с ДПС за Евроизборите, Христо Иванов оглавява листата на ГЕРБ/СДС/ДБ! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!