Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шенген по въздух ли? Сглобката държи без причина на границата стотици ТИР-ве със стока за Австрия! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Стотици български тирове и шофьори стоят блокирани на границата за Сърбия на ГКПП Беегово от … , забележете, българските властти. Същото отвратително положение е пред Дунав мост 2 на път за Австрия през Румъния.

Както казва във видеото, с което BNEWS разполага, началникът на смяната на ГКПП Брегово: „Не вдигат (началството) от София. Те са ми казали, че те ще се обадят кога да ги освободим камионите“!

Какво означава това?

Не стига, че Денков и правителството му се издъниха и оставиха на сухо камионите и колите ни без Шенген по земя, но сега са решили да играят психологически номера на австрийците и да им задържат стоката на българската граница.

Само, че стоката на австрийските фирми стои в българските тирове с българските шофьори, които без проверка и безпричинно са блокирани на границата със Сърбия вече няколко денонощия посред зима, защото някой в София така си е решил да надува мускули пред Виена.
Тировете стоят и работят на празни обороти заради хладилните камери без да са дори обект на някаква проверка. Шофьорите мръзнат отвън без тоалетна и псуват люто Денков и правителството му.

Не е трудно да се сетим на кой идиот от Сглобката му е хрумнала малоумната идея да наказва Австрия за червения картон за сухопътния Шенген чрез безпричинен тормоз на българския транспортен бизнес – българските камиони и българските шофьори.

Уникално арогантни български власти, които мачкат българите, които си изкарват честно хляба, за да придават фасони на чужденците.

Неустойки, нерви, загуба на пари и време за сметка на наказаните българи.
Един път ударени заради Шенген, втори път цапардосани от безидейните сглобкаджии на власт, решили да наказват собствения си народ заради провала си да му осигурят истински Шенген по земя.

Митниците и Асен Василев признаха, че нарочно са започнали тормоз на българските камиони с австрийски стоки 

Ако тормозът не спре веднага BNEWS ще уведоми австрийското посолство и Еврокомисията за безпричинното задържане на стотици български камион ТИР с чужда стока за австрийския пазар.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Шенген по въздух ли? Сглобката държи без причина на границата стотици ТИР-ве със стока за Австрия! (СКАНДАЛНО ВИДЕО) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!