Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истина е! Сглобката затвори Шипка и се кани да „ремонтира“ Паметника – Светиня с флекса!

Би Нюз

Сглобката затвори Паметника Шипка за „ремонт“ за 3 март! Готви се да го „ремонтира“ с флекса! Както стана с МОЧА/ПСА операциятс стартира с вдигането на скеле около Паметника в пълно информационно затъмнение. МОЧА все пак бе в центъра на София, а на Шипка се действа тихомълком и току виж за 3 март Паметникът Шипка изчезнал или опакован с найлони и реклами на хазартни компании. Колко му е Сглобката да го стори? Киро Петков няма да забрави до гроб боя със снежни топки, който отнесе там преди две години.

Няма отговор на въпроса защо властта затвори 100 годишния паметник точно за 3 март, при положение, че се заканва да го ремонтира цялата година, когато климатичните условия са по-приемливи.

Но Шипка не е МОЧА, Шипка е Национална Светиня и този път не Шипка, а Сглобката ще бъде разглобена и изядена от народа си, ако решат да и посегнат и да изрежат и една частичка от нея.

Зловещите слухове, че Сглобката е получила задача да демонтира и Шипка се оправдават. Паметникът е затворен посрен зима за „ремонт“ точно за Националния празник 3 март!

Какъв ремонт при минусовите температури на върха поне до март.
Върви ли унищожаваме на националните светини, които болните мозъци таксуват като „руски паметници“. Подобна съдба готвят и за Альоша в Пловдив, който отдавна стана символ на града.

Буйството и подивяването на Сглобката да руши националната памет ще бъде наказано.
Въпреки затворения Паметник над половин милион българи се канят да изкачат Шипка на Националния празник 3 март и да поискат оставката на чудовищно престъпно правителство!

Официалната версия гласи отпреди една година, че уж след изключително дълга подготовка започва основна реставрация на Паметника на свободата на връх Шипка („Свети Никола“). Проектът обхваща гранитните фасади на кулата, които през последните години са в опасно за посетителите състояние. За ремонта са обявени две обществени поръчки на стойност 14 млн. лв., като за неочаквани разходи е заложена 20% от сумата.

Коментирайте опита на Сглобката да бутне Шипка

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Истина е! Сглобката затвори Шипка се кани да "ремонтира" Паметника - Светиня с флекса! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!