Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ! Обраха брутално Лили Иванова в дома и! Звездата е в шок, постъпи в болница! СНИМКИ

Жега и сълзи в центъра на София.
Лили Иванова е станала жертва на нагъл обир през лятото, съобщи сензационно „Уикенд“ от свой източници на ъндърграунда, а МВР покрило случая.

След резила с екзекуцията на Алексей Петров – Трактора на 16 август тази новина съвсем щяла да срине Сглобката, защото Лили живее на най-баровската улица и на минутка от РПУ-то на МВР.

Маскирани крадци са успели да проникнат в апартамента на естардното величие на улица „Оборище“ 33, влизайки през прозореца. Наглият обир станал призори, докато звездата сладко похърквала, предвид навика и да си ляга след 3 часа и да спи до обяд.

Лили Иванова била събудена и вързана нежно на стол призори!

Лили изпаднала в шок и била приета в болница, след като се посъвзела и се обадила на близките. Това е вторият обир в същото жилище на примата на българската естрадна музика.
Според разследващите задигнатата сума била над 100 хиляди лева, а отделно крадците задигнали масивни златни бижута и диаманти.

Каква точно е стойността задигнатите бижута в жилището на Лили Иванова, остава загадка.

Наглите апаши, дръзнали да нахлуят в апартамента на певицата, са от „Люлин“ и са ученици на покойния виртуоз в грабежите Йордан Цонков – Джиджи. Той бе застрелян преди 15 години пред приятелката си в колата пред блока, в който живееше тогава.

Бандитите не са се спрели пред факта, че лятото на Лили бе натоварено с множество концерти и не я пожалиха в негативните емоции. Те вързали приматв със свинска опашка на стола и за минути съвсем точно пребъркали дома и без дори да оставят обичайния за обирите хаос и бъркотия. Знаели къде и за какво да ровят, очевидно подготвени от близък човек на примата.

За концерта в НДК Лили едвам се вдигна от преживения шок и затова изглеждаше съсипана. Мегазвездата се зарекла да не пуска вече и близки в дома си.

По-късно изтекоха снимки, които издаваха болнавия вид на Лили, която иначе води изключително стриктен и здравословен начин на живот.

Самата Лили вади милиони от концерти всяка година и не се притеснява от липсата на парите, а от факта, че е станала жертва на близки приятели, които познавали отлично дома и. Картини не са задигнати, а маскираните крадци действали с ръкавици и изсипали една торба с косми на изпроводяк, събрани от поне три столични фризьорски салона.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ! Обраха брутално Лили Иванова в дома и! Звездата е в шок, постъпи в болница! СНИМКИ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!