Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Таблоиди: Нидерландската престолонаследничка и Борис Сакскобургготски са влюбени


26-годишният Борис е внук на Симеон Борис Сакскобургготски – син на първородния му син Кардам

Според медиите, многократните посещения на принцесата в Мадрид през последните месеци озадачили местната преса. Съобщавало се единствено, че визитите ѝ са с цел да се види със „специален приятел“

„Кой е Борис Български, младият мъж, сочен за гадже на принцеса Амалия“. С това европейски таблоиди съобщават новината, че престолонаследничката на Нидерландия има връзка с Борис Сакскобургготски. 

26-годишният Борис е внук на Симеон Борис Сакскобургготски – син на първородния му син Кардам и унгарската принцеса Мириам. 20-годишната принцеса Aмалия е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима от Нидерландия. 

Според медиите, многократните посещения на принцесата в Мадрид през последните месеци озадачили местната преса. Съобщавало се единствено, че визитите ѝ са с цел да се види със „специален приятел“. 

Борис е скулптор и има образование в сферата на изкуствата.

Според запознати, Амалия и Борис се запознали на сватбата на Виктория Хоенлое (херцогинята на Мединасели) и Максим Корней през октомври миналата година. 

Знае се, че майката на Борис – принцеса Мириам (или княгиня Мириам според българските титли), е добра приятелка с майката на Амалия – кралица Максима. Наскоро, дълги години след смъртта на съпруга княз Кардам, тя се омъжи за принц Гази бин Мохамед и вече е снаха в кралската династия на Йордания. Симеон Сакскобургготски и доня Маргарита Гомес Асебо дори благословиха съпругата на покойния си първороден син. 

Източник: Трибюн

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Таблоиди: Нидерландската престолонаследничка и Борис Сакскобургготски са влюбени

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!