Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Страх от Магнитски тресе ПП! Киро и Асен пръскат милионите от партийната субсидия за американски лобисти! ДОКУМЕНТ

Би Нюз

Магнитски диша във врата на политическите авантюристи и шарлатани Кирчо и Кокорчо. За да се спасят пръскат народни пари за адвокатски и лобистки хонорари в Америка. КОЙ плаща?

„Хората на Посолството“ от записите по Рудигейт ужким имаха връзки със САЩ и Капитолия, а наемат скъпи лобисти във Вашингтон, за да им лъскат омацания имидж пред Белия дом и Капитолия. Срути се и този мит за подкрепата на Запада към харвардските шарлатани, които сами си пишат и плащат за хвалебствени статии по разни западни сайтчета.

Досега олигарси и отделни политици бяха наемали скъпоструващи американски лобисти, но никога цяла политическа партия с пари от държавната субсидия не го бе правила.

Колко пари от държавната субсидия са платили Кирил Петков и Асен Василев, за да им уреждат срещи във Вашингтон не става ясно, но хонорарите са по стотици хиляди долари! А може би ползват дарения от български олигарси, които пръскат милиони за лобизъм пред Белия дом и Капитолия пред страх от санкциите по Магнитски. Пламен Бобоков, спонсор на Промяната, и Кирил Домусчиев дават милиони долари годишно за лобизъм и защита от Големия Брат. Само Домусчиеви са пръснали за лобизъм и дарения на американски фондации над 5 милиона долара.

Последните години във властта сринаха имиджа на Киро и Асен, който им беше създала тяхната благодетелка Херо Мустафа.

Доларите, които пръскат лидерите на Промяната, целят да ги защитят от предстоящите санкции, защото те са в откровена колаборация във властта с ударени по Магнитски партии и участват в съмнителни схеми. Това допускат техните бивши съюзници от сайта Бърд.

ПП са обвинявани от своите партньори, че участват в далавери и взимат комисионни от схемите с руския нефт и руския газ.
Факт е, че Кирил Петков и Асен Василев парадират и говорят лъжи за връзките си със САЩ, защото плащат с нашите пари, за да си уреждат срещи там и да им чистят корупционния си имидж.

Снимка Бърд

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Страх от Магнитски тресе ПП! Киро и Асен пръскат милионите от партийната субсидия за американски лобисти! ДОКУМЕНТ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!