Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички министри на Кирчо Петков в Сглобката – аут през март! Ето кои министри разкарват!

Ротацията ще отнесе главите на половин дузина министри и техните партийни лидери.

Денков няма да е вицепремиер за сметка на човека на Бойко и Пеевски – Асен Василев, който щедро захлеби схемите на ГЕРБ и ДПС и получава повишение – поста на вицепремиер.

За това съобщава острието на ГЕРБ и ДПС в анализите Георги Харизанов.

Според БТВ си отива приятелят на Киро Петков Димитър Илиев заради корупцията в Министерството на спорта. На него отдвана око му беше хвърлил и Борисов.
С мощен шут отзад са безличният министър на икономиката Богданов, скандално слабият министър на здравеопаването Христо Хинков. Шефът на Пирогов със сигурност ще го надживее на поста.
Любовницата и бивша секретарка на Радан Кънев в ЕП Зарица Динкова ще бъде разкарана от поста министър на туризма. Калинката се прочу с глупостта си и с опита са удави пред журналисти няколо сухоземни костенурки.

Министърката на шарените джендъри и на труда и децата Иванка Шалапатова, чийто заместници хвърлиха оставки, също е аут.

Ще има и още разкарани некадърници, събрани от Киро и Лена по софийските локали.

Министрите на ДПС в МВР и МЕУ Калин Стоянов и Йоловски запазват постовете.
Вторият кабинет на Сглобката ще бъде с мандата на ГЕРБ и изцяло под контрола на Борисов и ДПС. Борисов все още прави сметки да е пак премиер, а лидерите на ПП и ДБ Кирил Петков и Христо Иванов гледат да се спасяват в Брюксел след погрома, който нанесоха на партиите си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Всички министри на Кирчо Петков в Сглобката - аут през март! Ето кои министри разкарват! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!