Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Срещу пишман Шенген ще ни заливат с афганистанци и сирийци

Автор: Виктор Блъсков

Какъв прекрасен подарък ни се сервира точно за празниците - ще ни заливат с афганистанци и сирийци! Мислихте си, че ще ни се размине някакси да сме хем в запада, хем да не ни заливат с мигранти? Те Хърватия, една силна държава с горд, националистически настроен народ успяха да гепят. Там в момента се изливат десетки хиляди индийци и се говори как това са новите хървати. Пък ние сме щели да удържим…

Австрия ясно повтори, че ще ни приемат в Шенген по въздух и вода само срещу това да приемем допълнителни бежанци от Афганистан или Сирия. Забележете, не по сухопътните граници, по тях трябва да има много повече контрол даже. И самите австрийци заявяват, че въздуха не им е проблем, защото каналджиите работят по сухопътните граници. Тоест, съобщението е ясно - Австрия ни дава афганистанците и сирийците, но ни затваря границите, по които могат да напуснат България. Честито! Измислен е варианта. Досега ни спасяваше това, че мигрантите, които стъпват тук, искат просто да стигнат до сърцето на Европа и да избягат я в Австрия, я в Германия, я в Нидерландия. 

Е, сега ще ни върнат афганистанците и сирийците и ще искат да затворим границите, по които са бягали.

Нека не се лъжем, ще приемем условията. Денков си каза, че преговорите са завършили успешно и ще влезем в Шенген по въздух и вода - ден, след като Австрия заяви, че условията това да се случи са да вкарат мигранти от Афганистан и Сирия. Възможно е да са разчитали, че Австрия ще си мълчи, но австрийците не ги интересуват схемите да се прокарват тайни договорки под прикритието на медиите, които определят кое е лъжа.  

Сигурно ще има голяма преструвка сега. О, изненадаха ни, не знаехме, че искат да внасяме бежанци от Афганистан! Ще има медийни публикации, в които Денков лъвски се бори с лошите австрийци и им отказва твърдо. Ясно е в кои медии. След някоя и друга лъжа, тихомълком ще се приемат условията, влизаме в Шенген по въздух, спестяваме си по 15 минути на пътуване със самолет и дори няма да се усетим какво се е случило, докато в България става същото, което става в целия западен свят. 

Може би вярвате в мощната воля на Денков и Габриел? Аз не съм много сигурен, че Габриел въобще осъзнава каква грешка би било това. Пък Денков ще направи всичко по силите си да сдъвче дъвката Шенген, защото очевидно вижда, че това му гарантира да си играе на премиер. Нито един от тях не се усеща и за резила да си в пълното си право да влезеш в Шенген без никакви условия, да си европейска държава и не просто да ти откажат, а за това дори да те приемат като второ качество европеец искат да внасяш стотици хиляди мигранти. 

Поне са се погрижили за демографския колапс на България. Сега ще изчезваме с по 15 минути по-бързо на имигрант, тъй-като бежанците може да не ходят със самолет, но бягащите от България го правят.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Срещу пишман Шенген ще ни заливат с афганистанци и сирийци - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!