Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адът иде! За ЧНГ с „Шенген по въздух“ Сглобката прави цяла България бежански лагер на ЕС!

Би Нюз

Адът слиза в България до часове благодарение на Денков и Сглобката.

До 14 ч. днес се очаква България и Румъния да получат положително решение от Австрия за Шенген по въздух и вода, прогнозират дипломатически източници пред 24 часа. Испания е дала този срок за финална позиция във Външната комисия на Еврокомисията, която обсъжда ситуацията около условията, които Австрия постави на двете държави за европейските граници.

Късно в петък вечерта министърът на вътрешните работи на Австрия Герхард Карнер направи специално изявление за Шенген като обяви, че ЕК и председателството на ЕС трябва да изработят законодателната рамка за България и Румъния върху основата на политическия компромис за влизане във „Въздушния“ Шенген.

„Въздушният Шенген ще бъде въведен, когато необходимите условия са изпълнени и твърдо установени. Това означава, че разполагането на военни по външните граници на ЕС ще бъде значително увеличено, особено в България, в Турция, но също в Румъния и Сърбия, а сухопътните граници ще продължат да се контролират, особено между Румъния и България. И тези две държави трябва да приемат бежанци, особено от Афганистан и Сирия – това са ясните условия и позицията, по която се договорихме, включително трите държави. Комисията и председателството трябва да работят въз основа на тази позиция, която е от първостепенна важност за предпоставките за Въздушния Шенген“, каза той.

България – бежански лагер на цяла Европа!

Шенгенското хоро на срама от лъжците в Сглобката

Именно тук е заровен ключът от бараката. България ще трябва да приема на своя територия всеки бежанец, пресякъл нелегално границата. България, която е първата държава член на ЕС, в която влизат бежанците от Турция, ще трябва да ги установява в нови бежански центрове из цялата страна, защото старите ще се препълнят за броени седмици.
Има и още една болезнена тема. До момента МВР и мутрите съвместно участваха в трафика на бежанци, които бяха прекарвани към Европа през Сърбия и Румъния. Сега контролът ще се затегне и държавата няма да може да участва нелегално в трафика на мигрантите към Западна Европа. Това имат предвид най-вече австрийците и затова се дърпат, защото те получават информация директно от бежанците, които влизат на тяхна територия.

Срещу един Шенге--н по въздух, който няма да спести опашките на Дунав мост и Кулата – Промахон и висенето на българските тирове, България официално ще получи статута на Бежански хъб на ЕС. Това „договориха“ Денков и Сглобката и е добре българският народ да знае КОЙ ще носи отговорност за стотиците хиляди мигранти от Афганистан и Сирия, които ще ни залеят през новата 2024!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Адът иде! За ЧНГ с "Шенген по въздух" Сглобката прави цяла България бежански лагер на ЕС! - Би Нюз - Топ новини от България